www.car.cz
 

PC: Duda s Menabdem (Alfa Romeo 147 GTA ) v Brně zlatí...
     25.9.2006 21:10 - tisková zpráva


Z Podzimní ceny Brna si odvaží posádka Zdeněk Duda a Lasha Menabde s vozem Alfa Romeo 147 GTA první místo. V Divizi 4 do 2000cc zvitězili ve vytravostním tříhodinovém závodě před Formanem a Šedivím na Audi A4 a třetím Matějovským s Urbanem na Alfě Romeo 147 GTA.  Druhá posádka Alfa Romeo Racing Hardware Teamu s jezdci Vladimírem Francem a  Janem Flemrem skončila na sedmé bodované pozici.
 
Robert Lucák, manager temu: "Zdeněk s Lashou podali vynikající výkon. Od druhé poloviny jsme byli ve vedení a především pro Lashu to bylo velmi svazující. Oba rychlé vozy Audi se snažili svoje ztráty snížit, ale nakonec se ukázalo, že taktická jízda a připravenost teamu především při výměně jezdců v takto dlouhém závodě rozhoduje. Zdeněk Duda si upevnil pozici v celkovém hodnocení MČR a je na čtvrté pozici.
 
Před posledním závodem ztrácí na druhé místo pouze 6 bodů a finále při Alfa Romeo Epilogu 2006 bude velmi napínavé.  Pěkné sedmé místo Vladimíra s Janem pouze potvrzuje dlouhodobou vyrovnanost teamu, který také bojuje v celkovém hodnocení o medajlové umístění. Musím poděkovat mechanikům za perfektní přípravu."
 
Nedělní sprint závod na 13 kol byl velmi obsazený. Zdeněk Duda si připsal cenné body do celkového hodnocení za šesté místo a Vladimír Franc dojel na dvanáctém místě.
 
Poslední závod letošní sezony se jede ve dnech 20. - 21. října na brněnském okruhu při ALFA ROMEO EPILOGU 2006. Nasazujeme tři vozy do šestihodinového vytrvalostního závodu, který se bude dojíždět ve tmě. Součástí závodu bude bohatý zábavný doprovodný program.
 
 
 
ALFA ROMEO RACING HARDWARE TEAM
 
 
Robert Lucák
team manager
 
PR

 
 
Fotogalerie:   PCB 2006 - Divize 4 - vytrvalostní závod - foto Alois Folta

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose