www.car.cz
 

Za oleje na ostrov Madeira, přezdívaný „perla Atlantiku“.
     27.9.2006 11:15 - tisková zpráva


Půlroční soutěž, kterou pro své zákazníky připravila společnost Aral Lubricants CR, s. r. o., je u konce. Za nejlepší výsledky v odběru olejů podle daných kritérií čeká vítěze atraktivní cena – několikadenní podzimní zájezd na ostrov Madeira, přezdívaný „perla Atlantiku“.

Praha, 26. září 2006 – „Moc nás potěšil pozitivní ohlas, jaký soutěž u našich zákazníků vyvolala,“ uvedl Roman Gregor, marketingový manažer Aral Lubricants CR. Podobné akce jsou podle něj velkým přínosem pro rozvoj obchodních vztahů. „Nejen že atraktivní výhra byla motivací pro naše zákazníky, ale soutěž přinesla i zajímavé porovnání výsledků, které jsou důležitým obchodním ukazatelem jak pro naše zákazníky, tak i pro nás jako dodavatele.“


Soutěž mezi zákazníky společnosti Aral Lubricants trvala od 1. února do 31. července 2006. Mezi nejlepší účastníky se dostali ti, kteří letos nejvíce zvýšili svůj odběr produktů Aral ve srovnání se stejně dlouhým obdobím loňského roku, a ti, kteří zvýšili podíl syntetických olejů v celkovém odběru. Soutěžící byli rozděleni do dvou skupin. V první skupině byli zákazníci s odběrem nad 5000 l olejů ročně a ve druhé zákazníci s odběrem pod 5000 l olejů za rok.

Z každé skupiny byli vybráni tři nejlepší (uvádíme v abecedním pořadí):
1. skupina – nad 5000 l
• AL-KO KOBER, spol. s r. o., Vizovice
• LESS & FOREST, s. r. o., Bohdaneč u Zbraslavic
• S. & W. Automobily, s. r. o., Karlovy Vary

2. skupina – pod 5000 l
• AUTOKLEVER, spol. s r. o., Nový Jičín
• Josef Runkas, Týniště nad Orlicí
• Karel Tuček, Přeštice

Cena za mimořádný výsledek: AUTO-BRANKA, spol. s r. o., Praha 4.

Vítěze soutěže čeká od 7. do 12. října 2006 zájezd na ostrov Madeira v Atlantském oceánu. Během několikadenního pobytu poznají celou řadu zdejších zajímavostí. Součástí programu bude například návštěva vnitrozemí ostrova, které tvoří vysoké hory s bujnou pralesní vegetací, plavba na lodích podél pobřeží, návštěva hlavního města Funchalu a jeho proslulých botanických zahrad nebo výlet do přístavu Porto Moniz.

Pro účastníky zájezdu připravuje společnost Aral Lubricants CR, s. r. o., fotografickou soutěž. Nejlepší snímky zachycující krásy ostrova Madeira budou uveřejněny v magazínu Aral Klub, který společnost vydává pro své zákazníky.

x x x
Aral Lubricants CR, s.r.o. je právním nástupcem Divize olejů a maziv akciové společnosti Aral ČR, a.s. a má stejný předmět podnikání - obchod s  oleji a mazivy pro osobní a  nákladní vozidla a průmysl. I přes prodej sítě čerpacích stanic Aral tedy  zákazníci mohou dál plně využívat všech předností maziv společnosti Aral i kvalitní sítě jejích obchodních partnerů.

PR


 
 
Fotogalerie:   Osecký kopec - závody do vrchu - 23. 9. 2006 - M. Jenčík

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose