www.car.cz
 

Karel Trojan jede Příbram s EVO DEVÍTKOU !! A chce udržet celkové stříbro.
     5.10.2006 15:09 - tisková zpráva


Karel Trojan na Rally Příbram s EVO IX

  

Již tuto neděli budou nejlepším posádkám rozdány poslední body a my tak budeme znát konečné pořadí v MMČR za rok 2006. Rally Příbram oproti letem minulým celý šampionát zakončuje a protože ještě není vše rozhodnuto a ve hře je ještě spousta mistrovských bodů, které mohou průběžným pořadím ještě řádně zamíchat, schyluje se k tuhému boji, což přivítají především diváci.

 

Většina posádek ještě má o co bojovat a jinak tomu není ani u posádky Karel Trojan – Petr Řihák, která obhajuje loňskou pozici vicemistrů. Ač Karel není Příbramák, považuje Rally Příbram za svou domácí, jelikož některé RZ se jedou v okolí jeho bydliště. Některým jezdcům soutěže na domácí půdě nesvědčí a jezdec má svázané ruce, ale Karel patří k těm, které známé tratě s domácím publikem dokáží vybičovat k těm nejlepším výsledkům.  

 

 „ Na Příbram se těšíme, ale máme samozřejmě ze soutěže respekt, protože jde o závěrečnou soutěž šampionátu, kde můžeme získat, ale také mnoho ztratit. Z tohoto důvodu si budeme více než jindy hlídat své největší soupeře tz. Štajfa, Jandíka a Arazima.  Jsme v pozici, kdy především naši soupeři musí  ukázat svou rychlost a útočit. Neznamená to však, že bychom za nimi chtěli zaostat. Jako vždy pojedeme na nejlepší možný výsledek a pokud to jen trochu půjde, i pro diváky.“      

 

Tak se necháme překvapit, jak se bude celá soutěž pro naši posádku ČKD URBAN PNEU RALLY TEAMU odvíjet. Jistě se můžeme těšit na zajímavé souboje mezi výše zmíněnými jezdci, kteří si nebudou darovat žádnou vteřinku zadarmo a právě proto si oba na víkendovou Rally Příbram přichystali zajímavou premiéru, která by oběma k obhajobě pozice vicemistrů měla pomoci.

 

„ Nenecháváme nic náhodě a tak jsme se rozhodli vyměnit naši EVO VII za novější evoluci. Neznamená to však, že by sedmá evoluce našeho Lanceru nebyla konkurenceschopná, o čemž také vypovídá naše průběžná pozice v šampionátu. Hlavním důvodem obměny bylo vyzkoušet si nové „nářadí“ při samotném ostrém startu před příští sezónou, kdy o startech s devítkou uvažujeme.  

 

A protože  jsem v  minulosti několikrát spolupracoval s teamem Charouz Racing System ( od kterého jsme měli zapůjčen například Ford Focus WRC), padlo rozhodnutí startovat s EVO IX právě z jejich dílny. Zázemí, kvalita servisu i profesionalita teamu Charouz Racing System je pro nás právě při posledním startu velice důležitá a doufáme, že se nám tak povede loňský výsledek společnými silami obhájit.“  

 

Podle mého je veliká škoda, že Karel s Petrem nestartovali s novější evolucí Lanceru již tuto sezónu. Vše je pouze o penězích, kterých se v tomto krásném, ale drahém motoristickém sportu věčně nedostává. Osobně jsem velice rád, že se to povedlo alespoň na Příbrami a že se uvažuje o startech s EVO IX i v nové sezóně. Již se nemohu dočkat, až Karla s Petrem v cockpitu nové devítky uvidím.    

 

„Nashledanou v Příbrami.“

 

Daddy & Karel Trojan Communication

 

www.kareltrojan.com  

www.rihak.cz   

 

 PR


 
 
Fotogalerie:   F3000 International Masters při WTCC 2006 v Brně od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose