www.car.cz
 

Český A1 tým získal svoje první letošní vítězství! Zatím na traktoru ..
     6.10.2006 10:02 - tisková zpráva


Tomáš Kostka dnes zvítězil na Masarykově okruhu v Brně. Dnes se však nejel závod A1GP, ale vybraní jezdci této série závodili na brněnském okruhu v jízdě na zahradních traktorech Mountfield.

Na startovní rošt se postavilo 26 jezdců a 6 novinářů. Byl to velmi vzrušující a vyrovnaný závod, stejně jako ostatní závody Světového poháru Motorsportu A1GP. Jezdci měli jasnou volbu pneumatik a nastavení vozu, a tak se mohli plně věnovat boji na cílové rovince. Přítomní novináři dělali akční fotografie a zjišťovali dojmy ze závodů na traktorech.

Do cíle jako první dorazil jezdec Českého A1 týmu, Tomáš Kostka. Tomáš si tím jistě zlepšil náladu po nevydařeném závodu v Zandvoortu. Tvrdý boj byl i o další místa, a tak na druhém místě dokončil závod jezdec A1 týmu Mexiko, Sergio Pérez a třetí skončil zlatý Nico Hulkenberg. Vítěz si z okruhu odvezl první cenu v podobě zahradního traktoru Mountfield a i ostatní jezdci si odvezli drobné dárky.

Dnes se také uskutečnila tisková konference s jezdci, které byl přítomen i hlavní vedoucí závodů A1GP David Clare. Novináři kladli otázky vítězi posledního závodu, kterým byl jezdec Německého A1 týmu Niko Hulkenberg. Holandský jezdec Jeroen Bleekemolen zase popisoval nejzajímavější okamžiky závodu na domácí trati.

Za Český A1 tým se tiskové konference účastnil nejzkušenější závodník Tomáš Enge.

Dnešní večer se závodníci a novináři přesunou centra Brna, kde v restauraci „Středověká krčma“ prožijí večer, jako ve středověku. Stylová restaurace, vybrané jídlo a pití, rytířské souboje, to dnes bude provázet účastníky závodu A1GP v Brně


PR

BPA

oficiální stránky : www.bpa.cz


 
 
Fotogalerie:   Horácká rally 2006 od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose