www.car.cz
 

Mechanik se projel a sešrotoval zánovní Ferrari - FOTO
     Pavel Jelínek


Nedávno jsme informovali o nehodě závodní formule 3000 v hodnotě několika miliónů, do které najela po závodech do vrchu nepozorná blondýna a způsobila tak škodu za nejméně milión korun (fotografie zde) a dnes tu máme další nehodu, která se nevidí každý den. Stala se rovněž v jihomoravské metropoli, ale tentokrát ve všední den dopoledne na široké a obvykle zcela bezpečné silnici na dohled jednoho z obchodních domů v Komárově.

Aktérem nehody bylo zánovní rudé Ferrari Marannello, do kterého narazil terénní Jeep, jehož řidič nebyl schopen srážce zabránit. Ferrari bylo totiž v nedalekém servisu kvůli dolití kapaliny a mechanik se s ním vydal na zkušební jízdu, přestože jeho majitel si to podle našich informací od něj vyloženě nepřál.

Mechanik po pár ujetých metrech na rovince a na zcela suchém asfaltu - nezvládl sílu stovek koňských sil a ferrari se po prudkém přidání plynu roztočilo a to přímo pod kola dalšího vozu….

Cena podobného rudého speciálu se pohybuje okolo sedmi miliónů korun, škoda se tedy počítá rovněž na milióny. Kuriózní havárie tedy jistě nepotěšila nejen majitele vozu ani jejího viníka, ale ani třeba majitele servisu, který se bude muset postarat o pořízení nového ferrari…..


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose