www.car.cz
 

Holka Radana si v Mostě závodila a natáčela videoklip
     tisková zpráva


NA OKRUHU VZNIKAL VIDEOKLIP

NEBEZPEČNÁ RADANA ZÁVODNICÍ

Atraktivní prostředí mostecké závodní dráhy občas hostí televizní štáby. Mnozí si možná ještě pamatují reklamu o automechanikovi, který byl šnek. Ta vznikala právě ve zdejších boxech. Během víkendu zde pro změnu vznikal videoklip.
Radana Labajová je exčlenka zaniklé formace Holki. Natočila první samostatné album
, které se má brzy objevit na pultech.

Pilotní písnička se jmenuje Nebezpečná a tvůrci si jako prostředí pro její videoklip vybrali mosteckou závodní dráhu a boxy. "Je to zase něco jiného, než jsou diváci zvyklí a myslím, že je to zaujme. Radana tady představuje trošku vampa, černou slečnu, jak stojí v textu. A přišlo nám, že právě prostřihy na ostré, skutečně rychlé auto, můžou dodat celému klipu patřičný „drajv“. Samozřejmě navozujeme iluzi, že ten sporťák řídí ona a už jsem zvědav, jak tomu spousta lidí uvěří," smál se režisér David Beránek. Pochvaloval si, že se pro natáčení podařilo získat skutečně hodně atraktivní vůz a týmu Miloše Beneše, loňského vicemistra v absolutním pořadí v závodech do vrchu, vyslovil veliké díky za ochotu a trpělivost.

Spider Lucchini startuje ve skupině CN 3000 a šestiválcový agregát BMW disponuje výkonem skoro čtyř stovek koní! Bleskové průjezdy zatáčkami byly doprovázeny patřičnými zvukovými efekty a získané záběry naznačily, že výsledná podoba klipu by měla vypadat hodně dobře.

Pro Radanu se mostecké natáčení odehrávalo hlavně ve znamení zimy. Víkendové ochlazení nešlo moc dobře dohromady s poměrně odvážným modelem, v němž bude oblečena v začátku klipu, než navlékne kombinézu. "Snad tu nepřijdu o hlasivky," strachovala se. Během fotografování naznačovala nasazování helmy a vizážista vyjadřoval značné obavy o stav make upu a účesu. Při nastupování do sportovního vozu žasla nad minimálním prostorem.

"A do toho úzkého tunelu ti chlapi dokážou nacpat nohy? Ta sedačka zrovna dvakrát pohodlná není," komentovala kokpit elegantního spideru.

Pak už ale zazněl pokyn režiséra: "Kamera, playback, jedeme!" Kilometry digitálního záznamu z Mostu poputují do střižny, kde nápaditý klip v následujících dnech získá definitivní podobu.
(25.4. 2004)
 tisk info  DM


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose