www.car.cz
 

ME Superstock 600 Magny Cours : Ježek začal hrůzostrašným pádem
     7.10.2006 08:04 - tisková zpráva


Hrůzostrašným pádem v rychlosti okolo 180 km/h skončil Ondra Ježek letošní sezónu Mistrovství Evropy Superstock 600 již po páteční kvalifikaci.

Francouzský okruh Magny Cours hostil poslední kolo letošního Mistrovství Evropy Superstock 600. K tomuto poslednímu závodu se vydal i český motocyklový závodník Ondřej Ježek. Nepřívětivé počasí uvítalo všechny účastníky. Tradičně v pátek začal program volným tréninkem a poté odpolední kvalifikací. Po ranním tréninku, kde Ondra skončil na osmnáctém místě, nastoupil mladý závodník do kvalifikace s cílem vylepšit svůj nejlepší čas a pokusit se prosadit v pořadí co nejvýše.

Bohužel již po čtyřech měřených kolech havaroval na olejové skvrně, která nebyla signalizována v jedné z nejrychlejších zatáček tohoto okruhu. Při tomto pádu, kdy jeho motocykl vyletěl do obrovské výšky a skončil až za svodidly, se Ondra zranil tak, že do dalšího průběhu posledního závodu evropských superstocků již nezasáhne.

Při lékařské kontrole v Mobilní klinice, kam byl Ondřej Ježek po pádu ihned transportován, bylo vedle četných pohmožděnin zjištěn i zlomený prst na levé ruce a otřes mozku.

Vyjádření samotného jezdce k jeho účinkování ve francouzském Magny Cours naleznete dodatečně v celkové hodnocení sezóny 2006, které bude prezentováno během měsíce října.

 

Petr Štola

www.racing-foto.com
PR


 
 
Fotogalerie:   Olympia Supermoto show Brno 2006, foto Libor Zhoř

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose