www.car.cz
 

Finálový rallyesprint ve Vsetíně má nového hlavního sponzora
     7.10.2006 08:08 - tisková zpráva


Vsetín - příchod nového hlavního sponzora

 

Za měsíc odstartuje poslední, devátá automobilová soutěž Mistrovství České republiky ve sprintrally, Würth – Partr rally Vsetín  2006.

 

Zásadní změna se udála 4.10.2006, po oznámení bývalého sponzora OMV, že se v letošním roce  nemíní zúčastnit na tomto podniku. Po bleskovém jednání , které následovalo mezi organizátory, hlavním sponzorem a zástupci firmy Partr spol.s r.o. vznikl nový název soutěže .

 

Vlastní soutěž je sestavena z osmi rychlostních testů v délce 80,2 km při celkové délce soutěže 320 km. Koncepce i celkový charakter vychází z předchozích ročníků rally Vsetín a i letos se pojede systémem 3RZ z nichž se dvě pojedou třikrát a jedna 2x. Oproti minulým ročníkům dostává trať opět zcela novou tvář, kdy ani jedna RZ není stejná. Stavitelé trati využili některých úseků z loňska a doplnili je buď zcela novými úseky nebo úseky, které se v minulých letech již na rally objevily.

 

K dalším změnám dochází i v organizaci soutěže. Servisní areál se bude rozprostírat na Bobrkách , ředitelství soutěže ve Sportcentru taktéž na Bobrkách. Soutěž bude tradičně zahájena představením vybraných posádek na stadionu TJ MEZ Vsetín na Ohradě s doprovodným programem.Start i cíl soutěže je na stadionu TJ MEZ Vsetín , Ohrada.

 

Informace na www.vsetin.rally.cz

 

Tisková zpráva č. 1 

Würth – Partr rally Vsetín 3.-4.11.2006

Marek Chytka - manažer rally

 

 

 PR


 
 
Fotogalerie:   Adam Lacko v Jaramě 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose