www.car.cz
 

A1GP: Český A1GP tým po posledním sobotním volném tréninku.
     7.10.2006 18:35 - tisková zpráva


Příjemné podzimní počasí provázelo jezdce posledními volnými tréninky v závodě Světového poháru Motorsportu A1GP v Brně. Nejlépe vstoupil do tréninkových jízd tým Velké Británie, který se dlouho držel na prvním místě. V druhé polovině tréninkových jízd však doslova proletěl okruhem vůz Libanonu s Grahamem Rahalem za volantem.

Česká vlajka se nejdříve objevila na šestém místě, ale postupně klesla až na desáté místo. Tomáš Enge jel celkem pět bloků testovacích jízd a nejrychlejší čas 1:49:082 dosáhl při druhé sérii testovacích jízd.

V krátkých pauzách tým České republiky upravoval nastavení vozu podle požadavků Tomáše Enge. Výkony jednotlivých A1GP týmů byly velmi vyrovnané, deset národních týmu dosáhlo časy v jedné vteřině. Nejrychlejší jezdec Libanonu dosáhl času 1:48:252.

Antonín Charouz: „V tréninku jsme nepoužili nové pneumatiky a snažíme se dobře nastavit auto. Vše probíhá normálně a zatím jsme spokojení. Důležitý bude výsledek kvalifikace“.

 

BPA


 
 
Fotogalerie:   A1GP Brno 2006 - čtvrteční tisková konference od Martina Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose