www.car.cz
 

V Příbrami vyhrál Pech. Štajf vybojoval po havárii Trojana celkové stříbro
     9.10.2006 20:44 - Pavel Jelínek


Favorizovaný Václav Pech přijel v neděli jako nejrychjlejší do cíle víkendové  Rallye Příbram, závěrečného dílu mezinárodního mistrovství České republiky v automobilových soutěžích. Pech byl již před soutěží jistým mistrem, ale přesto zde  startoval a navíc si v letošním osmidílném seriálu připsal již páté prvenství.

Celkem si pak letos dojel pro svůj čtvrtý domácí titul. Přitom  soupěři mu   byli , či přesněji měli být, i jezdci s vozy třídy WRC, Karel Trněný a Leoš Flídr. První jmenovaný ale nakonec po technické poruše fabie WRC ani neodstartoval, zatímco Flídr odstoupil po jedenácté rychlostní zkoušce.

Pech si tak podobně jako v Třebíči opět rallye užíval. Ve 28. ročníku rallye se ale ještě tvrdě bojovalo o konečné druhé místo v domácím mistrovství, které nakonec patří Vojtěchu Štajfovi se subaru. Ten v Příbrami obsadil třetí místo a celkově  o dva body porazil Karla Trojana.

Ten si pro zdejší  start  vypůjčil EVO devítku, ale v sobotu  s ní havaroval a jeho naděje na stříbro tak padly. Naopak  spolehlivě opět zajel Václav Arazim, který stejně jako v Třebíči získal  stříbro !!


Výsledky- Příbram 2006:

1. V. Pech, Uhel (Mitsubishi Lancer Evo IX) 2:04:07,2 hod., 2. Arazim, Gál (Mitsubishi Lancer Evo IX) -32,4, 3. Štajf, Černoch (Subaru Impreza Sti) -1:42,9,

4. Jandík, Chrastecký (Mitsubishi Lancer Evo VII) -3:21,0, 5. Votava, Synáč (Mitsubishi Lancer Evo VIII) -4:29,4, 6. Triner, Singer (Fiat Punto S1600) -4:42,0.

Konečné pořadí MMČR:

1. Pech, Uhel 174 bodů, 2. Štajf, Černoch 89, 3. Trojan, Řihák (Mitsubishi Lancer EVO VII) 87. .......


 
 
Fotogalerie:   Doplńkové závody při A1 GP objektivem P. Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose