www.car.cz
 

A1GP v Brně, to byl také traktorkový Mountfield Cup
     13.10.2006 08:16 - tisková zpráva


Pan Antonín Charouz (vlastník licence reprezentačního týmu ČR v A1GP, formulový světový pohár národů, a zároveň dlouhodobý výhradní partner jezdců Tomáše Engeho, Jarka Janiše a Jana Charouze) pozval na druhé závody sezony A1GP do Brna jako hosta pana Alana Jonese (australský jezdec F1, nar. 2.11.1946, vítěz 12 závodů F1 a první pilot, který vyhrál šampionát F1 v týmu Williams v roce 1980).

Ten se mimo jiné zúčastnil v rámci doprovodného programu „Mountfield CUPu“, závodu na traktůrcích. Závodu se zúčastnili i další osobnosti motoristického a politického života jako např. pan Emerson Fittipaldi, pan Vlastimil Tlustý a další.

Alan Jones v silné konkurenci zvítězil a pod dojmy, které nabyl během procházky Prahou, kterou mu představil pan Charouz, se rozhodl, že hlavní cenu, traktůrek - sekačku, věnuje hlavnímu městu.

Dnes se uskutečnilo slavnostní předání tohoto daru Praze, prostřednictvím jejího primátora Pavla Béma, který převzal dar z rukou předsedy představenstva a generálního ředitele Ing. Ivana Drbohlava.

 

BPA


 
 
Fotogalerie:   A1GP Brno 2006 - čtvrteční traktůrkový pohár od Martina Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose