www.car.cz
 

Xevi Pons a Carlos Del Barrio jedničkami Kronosu pro Austrálii
     19.10.2006 19:02 - tisková zpráva


Kronos ještě bez Loeba

 

Sébastien Loeb se musel vzdát dalšího startu v podniku letošního seriálu mistrovství světa - Australské rallye. Jeho tým Kronos Total Citroën WRT tak do pozice stájové jedničky na voze Xsara WRC 2006 nominoval mladou španělskou posádku Xevi Pons – Carlos Del Barrio.

 

Obhájce titulu a dvojnásobný světový šampión Sébastien Loeb doléčuje operované pravé rameno, které si zlomil při pádu na horském kole. Právě zahájil rehabilitační procedury a nejbližší kontrola ho čeká v příštím týdnu. Australská rallye ovšem startuje již v úterý 24. října.

 

Marc Van Dalen, stájový šéf Kronosu, a Guy Fréquelin, ředitel Citroën Sport, proto jako jedničku nominovali Katalánce Ponse (26 let), jemuž bude sekundovat spolujezdec Carlos Del Barrio, kteří sbírali body do Poháru konstruktérů již v prvních osmi soutěžích letošního roku.

 

Dvojkou týmu je Dani Sordo (23), který je v této pozici už od Německé rallye. Jeho tradičním spolujezdcem je Marc Martí.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Podzimní cena Brna 2006 D4 od Jirky Navrkala

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose