www.car.cz
 

Koerber v Le Mans umí!
     26.10.2006 12:48 - tisková zpráva


Tři pohárové jízdy = dvě vítězství. Přesně taková je dosavadní bilance jezdce týmu Buggyra International Racing Systém Gerda Koerbera na legendárním okruhu v Le Mans.

Navíc o další dobrý výsledek připravil Gerda v loňském roce svým atakem za hranicemi zdravého rozumu Jochen Hahn. Jezdec Buggyry se tak může pyšnit tím, že dokázal v Le Mans vyhrát pohárový závod v obou třídách. V rámci zachování objektivity je nutno podotknout, že totéž se zdařilo i o jeho největšímu soupeři v boji o mistrovský titul Antonio Albacetemu.

Bilance Davida Vršeckého je podstatně skromnější. Přestože letos pojede v Le Mans již počtvrté, nejlepším Davidovým výsledkem je třetí místo z roku 2003. Toho dosáhl ve třídě Super Race Truck.


Buggyry v Le Mans

Včera těsně před šestnáctou hodinu dorazili do dějiště konání posledního závodu letošního truckového šampionátu mechanici týmu Buggyra International Racing Systém. „Paříž byla zasekaná v mezích normy, celá cesta proběhla v pohodě,“ řekl týmový manažer Standa Dvořák. Mírné problémy nastaly až před okruhem. Ten byl totiž neprodyšně uzavřen. „Nocovali jsem na zdejším parkovišti. Byli jsme tady jako první, ze silných týmů přijeli až dnes ráno Jochen Hahn s Egonem Allgauerem.“

Přestože se na rozdíl od předchozích let jede letos v Le Mans až na konci října, počasí je na toto roční období velmi příznivé. Teploty přes den se pohybují kolem 16 stupňů Celsia. „Prakticky stejné počasí bylo i při testování obou nových agregátů v Mostě. Doufejme, že počasí vydrží i přes víkend,“ neskrýval mírný optimismus technicky ředitel týmu Mario Kress.


Buggyra


 
 
Fotogalerie:   Naši dva jedenáctí z GP na Estorilu 2006 - Smrž a Abrahám

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose