www.car.cz
 

EURONICS ARENACROSSU 2006 . Za řidítky se objeví také ženy
     26.10.2006 12:58 - tisková zpráva


EURONICS ARENACROSS 2006

Mezinárodní halový motokros, 4. - 5. 11. 2006, SAZKA ARENA, Praha

 

 

Za řídítky budou i ženy

 

O další kuriozitu dvoudenního pořadu EURONICS ARENACROSSU 2006 se postarají mladé ženy. Divákům nepředvedou klasické bahenní zápasy, na hliněném kolbišti se budou prát v sedlech závodních terénních motocyklů. AKUNA LADY CHALLENGE, vylučovací sprint závod na dvě kola, přivede do SAZKA ARENY desítku nejlepších českých motokrosařek v čele s tuzemskou jedničkou Janou BÁRTOVOU.

 

Proti ní nastoupí Barbora LAŇKOVÁ, Eva WOLFSCHUTZOVÁ, Jana ANTOŠOVÁ, Dita PANÁČKOVÁ, Petra KRÁTKÁ, Hana GERŠLOVÁ a Romana VAŇKOVÁ.

 

Za favoritku platí na stopětadvacítce KTM jezdící šestnáctiletá středoškolačka Jana BÁRTOVÁ z jihomoravských Ždánic. Letos v pár závodech okusila nově vypsaný motokrosový Světový pohár žen a celkově skončila na solidním 22. místě.

 

„Holky z absolutní špičky mají zatím lepší fyzičku a jsou na tom líp i technicky,“ přiznává Jana Bártová. Do SAZKA ARENY se velmi těší a věří v dobrý výsledek. „Mými největšími soupeřkami budou asi Laňková a Geršlová, ale pokud nespadnu a vydrží mi motorka, mohlo by to pro mne vyjít dobře,“ dodává už osm roků závodící Bártová.

 

Za tu dobu prodělala řadu nepříjemných zranění, nejhorší pak loni, kdy v exhibičním freestylu ošklivě spadla. Bilance? Proražená čelní kost, polámané lícní kosti a nos, těžký otřes mozku a poranění dvanáctého obratle...

 

Po loňském pádu se zatím na freestylovou rampu neodvážím, momentálně mám víc v oblibě motokros,“ říká Bártová na rovinu.

 

Nedělní pořad se slevou

Sobotní program v SAZKA ARENĚ začíná v 19.00 hodin, přičemž vstup pro veřejnost do haly platí už v 17.00 hodin. O den později, v neděli 5. listopadu, se brány SAZKA ARENY otevřou ve 13.00 hod., k zahájení závodů dojde v 15.00 hod.

 

Vzhledem k očekávané větší návštěvnosti rodin s dětmi, se pořadatelé rozhodli na nedělní vstupenky  poskytnout 25% slevu!

 

 

 

Předprodej vstupenek:

Probíhá na www.sazkaticket.cz, další informace na www.arena-cross.cz

 

 

 

Forsage  PR


 
 
Fotogalerie:   Epilog 2006 - foto Honzík Holub

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose