www.car.cz
 

Rosická rallye zrušena a přesunuta do Vsetína
     27.10.2006 10:25 - tisková zpráva


Z důvodů neočekávaných technických problémů s pořádáním závěrečného závodu K4 Poháru České republiky v rallye, II. Rallye New Balance Rosice, byla v uplynulých dnech zahájena jednání s pořadateli Würth - Partr rallye Vsetín a FAS o odjetí závodu v rámci této sprintrallye.

Dnes je již rozhodnuto – Rosická rallye bude přesunuta do Vsetína, a to v termínu 3.-4.11.2006. Rallye Sport Promotion doufá, že tímto rozhodnutím pohárovým posádkám příliš nezkomplikuje závěr letošní sezóny a věří, že další konfrontace s jezdci sprinterského mistrovství nakonec uvítají.

Posádky budou hradit startovní vklad v obvyklé výši a úrazové pojištění posádkám bude tak jako vždy uhrazeno promotérem.

Problémem však zůstává blížící se termín uzavírky přihlášek. Původní 20.10. 2006 se podařilo prodloužit do pondělí 23.10.2006, proto prosíme posádky o zaslání přihlášky pořadateli v tomto termínu.

Další informace naleznete jako vždy na www.rallyesport-pohar.cz a na oficiálních stránkách soutěže www.vsetin.rally.cz

RSP


 
 
Fotogalerie:   Epilog 2006 sobota - foto R. Holub

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose