www.car.cz
 

GP Valencie po pátku : Smrž 15 tý, Abrahám 17 tý.
     27.10.2006 20:11 - tisková zpráva


GP bwin.com DE LA COMUNITAT VALENCIANA
27. října 2006 – 1. kvalifikace

Karel Abraham
17. místo ( čas : 1´41.499 )

 
Ráno se objevil problém s řazením, který mě provázel celý trénink. Vyzkoušeli jsme tlustou i tenkou gumu a rozhodli se pro odpolední trénink použít tu tlustou, protože seděla lépe. V kvalifikaci byla motorka perfektně naladěná a dobře se mi jezdilo. Nastavení opravdu fungovalo po všech stránkách.

Nejlepší čas se mi podařilo zajet s Espargarem. Se sedmnáctým místem jsem spokojený a zítra to určitě ještě vylepším.  "

Kuba Smrž
15. místo ( čas : 1´37.621 )

Ráno jsem měl problém se zadní gumou, trochu to klouzalo. Poté jsme přišli na to, že guma, která má dvojitou směs byla otočená naopak. Do kvalifikace jsme udělali jen pár změn. Vyzkoušeli jsme různé gumy a podařilo se mi dostat se na desáté místo. Vyjel jsem s měkkou gumou na posledních šest minut. Bohužel jsem se dostal mezi tři nejpomalejší jezdce z celého startovního pole.

Jakmile jsem je předjel, vyjel jsem do posledního kola za Barberou. Guma byla po předchozích třech pomalých kolech vystydlá a díky tomu jsem dvakrát málem upadl. Jsem celkově patnáctý, ale na zítřek mám velké rezervy. Musíme se ještě podívat na nastavení zadního pérování a uvidíme."


PR


 
 
Fotogalerie:   Naši dva jedenáctí z GP na Estorilu 2006 - Smrž a Abrahám

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose