www.car.cz
 

Na sobotní Setkání mistrů v Sosnové vstupenky na stání od 200 Kč !!
     6.11.2006 09:34 - tisková zpráva


Pátý ročník Global Asisstance Setkání mistrů 2006 na Autodromu Česká Lípa přiláká na sever Čech v sobotu 11. listopadu značný počet fanoušků automobilového sportu. Pořadatelé ze Sosnové pro ně připravili celodenní program tréninkových, kvalifikačních a finálových jízd v celkem 11 vypsaných třídách a kategoriích. Vstupenky jsou k dostání již od pondělí 6. listopadu v kanceláři Autodromu Česká Lípa v Sosnové, když nejlevnější lístek na stání vyjde na 200 Kč!

 

Program v Racing Areně zahájí v sobotu dopoledne od 8:15 hodin tréninkové jízdy a posléze kvalifikační jízdy. Vyvrcholení závodu v podobě finálových jízd se uskuteční od 14 hodin za přímé asistence kamer České televize na programu ČT4 Sport.

 

Pro diváky na tribunách bude k dispozici velkoplošná obrazovka, na které mohou sledovat atraktivní průjezdy zejména na šotolinovém úseku.

 

Vstup do parkoviště závodních strojů a jednotlivých týmů bude povolen pouze s platnou zakoupenou vstupenkou. Pro diváky je připravena v přestávce mezi kvalifikačními a finálovými jízdami autogramiáda největších hvězd sosnovského závodu a doprovodný program.

 

Příznivci naleznou v prostorách Racing Areny dostatek občerstvovacích stánků s jídlem i nápoji a rovněž prodejce zboží s tématikou automobilového sportu. Návštěvu Racing Areny tak můžete spojit s nakoupením vhodného dárku na Vánoce pro své nejbližší!    

 

Více zde: Setkání mistrů s řadou HVĚZD proběhne v Sosnové již v sobotu! 

Ceny vstupenek:

Stání (vstup E, F) - 200 Kč, nekrytá tribuna (vstup D, G2, G3) - 350 Kč, krytá tribuna (vstup C) - 400 Kč. Vstup do parkoviště závodních strojů a týmů bude povolen pouze s platnou zakoupenou vstupenkou. Předprodej vstupenek probíhá v pokladně na Autodromu Česká Lípa v Sosnové od pondělí 6. listopadu až do pátku 10. listopadu od 8 do 16 hodin. Další informace získáte v uvedeném čase na mobilním čísle 737 219 596.

VIP vstupenky (vstup A, B) – 1 100 Kč, krytá tribuna, bližší informace pro VIP návštěvníky na mobilním čísle 737 219 592.

Další informace naleznete na oficiální internetové stránce Global Assistance Racing Arena v Sosnové  ww.autodrom.cz

 

 

 

V České Lípě 6. listopadu 2006                                                              Roman ORDELT

                                                                                                                    tiskové středisko

                                                                                                                Autodrom Česká Lípa

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Turecko 2006, foto Martin Viďourek podruhé - frozentime.cz

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose