www.car.cz
 

Mičánkův tým se zaměří na německý seriál Porsche Carrera
     6.11.2006 17:10 - tisková zpráva


Dva nové vozy vyšle v příštím ročníku do seriálu Porsche Carrera v rámci mezinárodního mistrovství Německa cestovních vozů  a také do mistrovství České republiky bývalý automobilový závodník Jiří Mičánek. S jedním vozem by měl jezdit jeho syn Jiří, který získal předloni titul mistra republiky v závodě formulových vozů. O pilotovi druhého vozu zatím není rozhodnuto.

    "V jednání je několik variant. V tomto týdnu nás čeká týmové testování dnes a zítra na Masarykově okruhu. Ve středu a ve čtvrtek budeme zkoušet vozy na německém okruhu Lausitzring a v pátek se přemístíme na Hockenheim. Tento testovací program tvoří běžnou náplň po skončení sezony. Bez dokonalé znalosti všech okruhů nelze v německých seriálech při vyrovnanosti jezdců uspět," řekl Jiří Mičánek senior.

Novinka  týmu MM

    V seriálu Porsche Carrera letos startoval jediný český jezdec Jiří Janák, který obsadil v konečné klasifikaci šestnácté místo. Stáj Jiřího Mičánka se v letošní sezoně zaměřila na závody formule BMW, které se rovněž uskutečnily v rámci mistrovství Německa. V barvách brněnské stáje startoval Josef Král, který obsadil celkové dvanácté místo.

    "V příští sezoně zřejmě obsadíme s letošním formulovým vozem BMW i tento seriál, který se jede souběžně vždy na stejném místě se seriálem Porsche Carrera. Král z naší stáje po sezoně odešel a zatím hledáme jeho nástupce," dodal Mičánek.

 

Jipo

 


 
 
Fotogalerie:   WTCC na britském okruhu v Brands Hatch 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose