www.car.cz
 

Buggyra po sezóně, ale : V BTC na plný plyn
     9.11.2006 10:03 - tisková zpráva


Přestože se mechanici týmu Buggyra International Racing System vrátili z poněkud prodloužené cesty z Le Mans minulý čtvrtek, času na odpočinek se po náročné sezóně jaksi nedostává. Jak jsme již informovali, stal se David se svou Buggyrou jednou z hvězd prestižního Autosalonu – Rychlá kola, který proběhl o víkendu v Lysé nad Labem.
 
Od včerejška pak jede BTC opět na plný výkon. „Závodní speciály přijely z Le Mans v dosti zdevastovaném stavu, bylo potřeba je uvést alespoň vizuálně do přijatelného stavu,“ potvrdil Petr Marek s tím, že od zítřka se začne rovněž pracovat na jednotlivých soupravách.
 
„Technicky stav odpovídá tomu, že každé z aut najelo během šesti měsíců kolem 40 000 kilometrů, přičemž na důkladnější servis nezbyl čas,“ dodal Marek lakonicky.

Nezahálí ani inženýři, kteří se podle slov technického ředitele týmu Mario Kresse „prohrabují“ bezpočtem dat ze všech závodů uplynulé sezóny. „Přestože se data analyzují po každém závodě, teď je před námi souhrn celé sezóny,“ řekl Kress.
 
„Od každého z inženýrů vyžaduji rozbor veškerých technických problémů, které nás v průběhu sezóny postihly, jejich důvody a hlavně návrhy řešení, jak těmto problémům předcházet. I když na druhou stranu musím uznat, že proti tomu, co se stalo s Davidovým motorem v Jaramě, prevence prakticky neexistuje.“

Veškeré poznatky budou pochopitelně využity při dalším vývoji nového motoru pro sezónu 2007. Jak tvrdí ing. Robin Dolejš, do konce roku by měly proběhnout zkoušky nového agregátu na brzdě, pak přijde na řadu testování na okruhu.
 
PR
oficiální stránky : www.buggyra.com

 
 
Fotogalerie:   Vydařené finále pro Buggyru v Le Mans 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose