www.car.cz
 

Televizní MOTORTIP : Epilog, Kyjov, OMV rallye i Vsetín atd
     15.11.2006 11:45 - tisková zpráva


Televizní motoristický magazín MotorTip, vysílaný především v kabelových televizích, ve své další  premiéře přináší několik následujících motoristických akcí. Pořad je k vidění také on-line na internetu.

 

V MotorTipu se  budeme tentokrát podrobněji  věnovat vytrvalostnímu Alfa Romeo Epilogu 2006 z Brna s řadou rozhovorů s našimi závodníky, závodům  silničních  motocyklů z Kyjova,  rakouské OMV rallye s účastí řady našich  posádek, tuzemskému sajdkárkrossu, jehož  letošní  sezóna již byla také  ukončena a zmíníme také výborné  hodnocení zlínské  Barum rallye i  některé novinky  pro ME 2007. Připraven  máme i rozhovor k závěru motocyklového MS, který se vydařil Brňanovi  Karlovi Arahámovi, jenž se konečně dočkal slušného  přídělu  světových bodů, a naši pravidelnou motoristickou půlhodinku  zakončí příspěvek z rallye Vsetín, kterou poněkud  překvapil  a pozměnil první sníh, takže měla i překvapivého vítěze.

 

Příští MotorTip v úvodu prosince nabídne mimo jiné delší pořad z rakouské OMV rallye, tedy z dřívější  Semperitky, ale také delší ohlédnut  za rallyesprintem  ve Vsetíně. Chybět nebude ani listopadové Setkání mistrů v Sosnové i malé ohlédnutí  za závodem D4 v rámci českého A1GP víkendu v Brně, tentokrát především z pohledu ze závodních aut a to včetně havárie jezdců Vacíka  a Suchého s Ferrari a BMW M3. A nejen  to.

 

MotorTip je možné vidět také na internetu na adrese www.tvb1.cz v sekci ON LINE vysílání. Konkrétně vždy v sudém týdnu v každou lichou hodinu plus necelá půlhodinka .      

 

 Stačí kliknout v tuto dobu na www.tvb1.cz vysílání on line. ( vždy celý týden zpravidla každé dvě hodiny nebo několikrát denně !!)

 

Některé  díly jsou také ve stažení v archivu dle vlastního výběru.

 

 

Na výrobě tohoto pořadu se podíleli

 

Kamera:

Tomáš Nesrovnal

František Kocman

Jan Olejníček

Michal Nedbal

 

Spolupráce:

Dáša Humpolíková

Jiří Dokulil

Alena Slámová

 

Střih :

Jakub Špaček, Htv

 

Námět, scénář, režie : Pavel Jelínek

Producent pořadu :  Pavel Jelínek

 

Pořad je vysílán v sítích Karneval a SELFnet ( tedy na jihu Moravy), kde je po dobu jednoho týdne několik repríz denně. Ale i v dalších TV, jako je KTV Hustopeče, TV OIK nebo KTV v Jeseníku. V jednání jsou další lokality.

 

Na viděnou s MotorTipem !!

 

Podrobnosti o lokalitách, kde je pořad vysílán, též na:

www.forcable.cz,

www.selfnet.cz,

www.selfservis.cz,

www.oik.cz,

www.hustopece-city.cz,

www.TVB1.cz (včetně on line vysílání na internetu !!),              

www.motormix.cz , www.car.cz

 

 

Pavel Jelínek

Media servis

Tisková informace pořadu MotorTip

V Brně 15. listopadu 2006

 

p.jelinek@chello.cz

732 223456


 
 
Fotogalerie:   Zasněžená Rallye Vsetín 2006, foto Ivo Nesrovnal

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose