www.car.cz
 

LOPRAIS TATRA TEAM - poslední testy závodní Tatry na Slovensku
     24.11.2006 11:01 - tisková zpráva


LOPRAIS TATRA TEAM provádí poslední testy závodní Tatry na Slovensku.

 

Týden po návratu z testování v Tunisku zavítal Loprais Tatra Team na osvědčené „bojiště“, a to doslova, vojenský prostor Záhorie poblíž slovenské Senice. Na programu byly závěrečné zátěžové testy a také setkání se zástupci médií, partnerů a přátel týmu.

 

Zájemci si mohli vychutnat pořádný zákusek v podobě ostré jízdy na „horkém“ navigátorském sedadle po boku soutěžního jezdce Aleše Lopraise a užít si tak vpravdě adrenalinový zážitek.

 

Ihned po návratu z Tuniska prodělal vůz v kopřivnických dílnách promptní výměnu převodovky, která by měla lépe vyhovovat základní charakteristice motoru. „V současném stavu je to už zcela v pořádku, jsme spokojeni,“ řekl pilot týmu Aleš Loprais.

 

Pro Dakar 2007 musel být vůz nově homologován kvůli většímu množství dílčích úprav, jdoucích nad rámec původní homologace. Namátkově lze jmenovat upravenou nástavbu s pletivovými čely a bočními větracímu průduchy, odlišné uložení předního torzního stabilizátoru, větší vrtuli chladiče nebo deflektory na rozích kabiny, které usměrňují proudění vzduchu kolem boků vozidla.

 

Jiří Vintr

Loprais Tatra Team


 
 
Fotogalerie:   A1GP 2006 - 2007 v Brně. Momentky od Jana Škody

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose