www.car.cz
 

Zpěvačka SHAKIRA A SEAT. Partnerství pro charitu
     29.11.2006 12:10 - tisková zpráva


• SEAT hlavním sponzorem evropského turné zpěvačky Shakiry v roce 2007
• SEAT podpoří Shakiřinu charitativní nadaci

Španělská automobilka SEAT se stala hlavním partnerem nadcházejícího evropského turné zpěvačky Shakiry, jedné z  nejúspěšnějších a nejuznávanějších mladých umělkyň, která je držitelkou řady prestižních cen, jako je Grammy, Latin Grammy, MTV, European MTV, Latin MTV Billboard, American Music Awards, Echos...  Tříměsíční evropské turné Shakiry  nazvané „Oral Fixation” zahájí 25. ledna koncert v Hamburgu a bude pokračovat v mnoha dalších významných místech, včetně Prahy, v deseti evropských zemích.

Partnerství SEATu se Shakirou spojuje španělskou značku s jednou z nejúspěšnějších světových umělkyň, jejíž vystoupení již získala řadu ocenění včetně „Nejúspěšnějšího turné v Jižní Americe všech dob“, „Nejlepšího turné ve Španělsku“, „Nejrychleji vyprodaného turné“ a „Nejvýše oceňovanou událostí v USA“.

Spolupráce značky SEAT a Shakiry překračuje hranice běžného sponzorinku: oba partneři se dohodli na osobním a strategickém partnerství, založeném na pevném vztahu mezi oběma „značkami“. Shakira se s hrdostí označuje za „velvyslance SEATu“, nejmladší a nejvitálnější značky v Evropě, a SEAT spojuje hodnoty své značky „sportovní, živý a orientovaný na design“ se současně nejúspěšnější superstar, jejíž image perfektně „sedí“ oběma cílovým skupinám.

„Jsem skutečně potěšena, že se SEAT stal mým hlavním partnerem při evropském turné ,Oral Fixation´, říká Shakira. „Je to skvělé být spojována s touto velmi dynamickou značkou s opravdovou duší.  SEAT navíc podpoří mou charitativní nadaci pro podporu lepšího vzdělání a možnosti výživy dětí v Latinské Americe“.

„Velice si cením spojení mezi značkou SEAT a Shakirou“, řekl Erich Schmitt, president společnosti SEAT. „Je to vynikající příležitost k tomu, abychom spojili své síly při podpoře společně uznávaných hodnot“. Těším se i na to, že se budeme podílet na Shakiřině charitativním programu, protože sociální podpora je součástí našich povinností ke společnosti“.

SEAT bude úzce spolupracovat se Shakiřinou nadací “Pies Descalzos”, která podporuje její speciální charitativní akce pro děti zbavené domova a rodiny následkem konfliktů v Latinské Americe.

 

Více informací o nadaci Shakiry „Pies Descaldos“ najdete na www.fundacionpiesdescaldescalzos.com


PR


 
 
Fotogalerie:   Loprais team, poslední testy na Dakar 2007

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose