www.car.cz
 

Druhé místo v seriálu MS ve freestyle motokrosu pro Mouku - Podmola
     30.11.2006 11:27 - tisková zpráva


O tomto víkendu se v polských Katovicích pod názvem „Diverse NIGHT of the JUMPs“ konal závěrečný závod série mistrovství světa ve freestyle motorcrossu FIM IFMXF.

Naši dva zástupci Libor Podmol a Martin Koreň pořádně tvrdili muziku a dokázali, že patří do nejužší světové špičky. Libor „Mouka“ Podmol dokázal stejně jako na minulém závodě v Hamburku opět zvítězit.

Ve finále zařadil tyto triky: 1-Hand Take-Of to 1-Handed Seatgrab Indian Air, Double Seatgrab, 9-O-Clock, Rock Solid, Flintstone, Backflip, Cliffhanger, Tsunami, 1-Handed Seatgrab Indian Air and a Heelclicker Backflip as Double-up a bezproblémově zvítězil.

Nejvyšší air předvedl polský Bart Oglaza před Liborem. Martin Koreň se celkově umístil na pátém místě a bral druhé místo ve Whip Contestu. Na Diverse Night se neztratili ani další jezdci pozvaní na Nokia Freestyle Motocross 2006 – Morgan Carlson byl třetí, Jimmy Verburgh sedmý a Polák Bart Oglaza osmý.

Našim klukům gratulujeme a těšíme se, co si pro nás pro všechny přichystají do Sazka Arény.


Zdroj http://www.ifmxf.com – Najdete tu i videa kluků, zatím pouze z předchozích závodů, ale Liborova vítězná jízda z Hamburku rozhodně stojí za stáhnutí.

PR

 

na ilustračním snímku Petr Kuchař


 
 
Fotogalerie:   Testy Buggyry na rychlostní rekord, listop. 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose