www.car.cz
 

Odhaleno : Za brněnský tým RSP pojede o titul Karel Trojan s Petrem Řihákem.
     30.11.2006 13:59 - Pavel Jelínek


V kongresovél sálu v brněnském hotelu Voroněž se v pondělí 27. listopadu uskutečnilo slavnostní ( a  velmi důstojné ) odhalení  plánů brněnského týmu Rallye Sport Promotion.

Jeho plány jsou opravdu smělé a tím hlavním je, že  jedničkou týmu RSP  pro sezónu 2007 bude zkušená posádka Karel Trojan Petr Řihák. Pojedou s  EVO devítkou a cílem je   absolutní medaile, či přímo  titul. A mimochodem prvním startem posádky s novým vozem   bude v sobotu  Praha!

Jak známo, největší jezdeckou osobností týmu Rallye Sport Promotion pro letošní rok byl rakouský jezdec Achim Mörtl, ale nakonec  to poněkud nedopadlo.Proto se letos manažeři poohlédli po českém jezdci a pátrání vlastně začalo již v období Barumky, kde se s Trojanem domluvili.

Karel Trojan mimochodem už závodí nějakých  dvanáct let a  má  zkušenosti i s vozy WRC.  “S letošním výsledkem jsem spokojený, i když je samozřejmě škoda mé hloupé chyby, které jsem se dopustil na Příbrami. Kvůli ní jsme přišli o druhé místo v celkové klasifikaci MMČR,“ řekl mimo jiné na večírku v Brně.

"Přezbrojení na Lancer deváté evoluce přišlo určitě včas. Rozdíl mezi starší evolucí a Evo 9 podle mě není až tak markantní, ale v tak těsných soubojích, jaké jsme mohli letos vidět, je znát i minimální rozdíl ve výkonu či chování auta. Není to tedy rozdíl třídy, ale přesto existuje a má vliv na výsledek,“ doplnil ještě. Václav Pech  ani třeba věčný soupeř Vojtěch Štajf a další  to tedy nebudou mít snadné...

Posádka brněnského týmu se možná objeví i v zahraničí, případně na  některém ze sprintů.


 
 
Fotogalerie:   Slavnostní představení posádek RSP na seónu.2007

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose