www.car.cz
 

Nalaďte si pořad GLOBÁLNÍ GARÁŽ na Discovery Channel
     11.12.2006 18:43 - tisková zpráva


Praha, 11. prosince 2006 – Seznamte se s bangladéšským opravářem aut Leepu, který z otřískaných a prorezlých toyot a hond vyrábí super auta, o kterých jste vždycky snili. Tedy alespoň při pohledu zvenčí. Je snad nějaký kouzelník, že dokáže přeměnit stará auta na takové značky jako Ferrari, Jaguár, Aston Martin...?

V novém pořadu BANGLA BANGERS – GLOBÁLNÍ GARÁŽ, který uvede Discovery Channel v neděli 24. prosince ve 21 hod. a v neděli 25. února ve 21 hod., se diváci dostanou tam, kam se jiní dosud neodvážili vkročit. Před Leepu a jeho týmem, včetně bodrého a upřímného automechanika z Británie, sotjí nelehký úkol: za pouhé 3 měsíce a s rozpočtem pět tisíc liber vytvořit super bourák, který bude vypadat jako auto za miliony. To je opravdová výzva!

“Dělám pro auta to, co udělala dobrá víla pro Popelku,” říká ambiciózní snílek a autíčkář Leepu. Jeho největší inspirací jsou skvělé italské sporťáky a skutečně mnoho z jeho dokončených modelů se věrně podobá těm nadupaným krásným strojům, při pohledu na něž se rozbuší srdce každého motoristického fandy. Leepu ale zdůrazňuje, že se nesnaží mistry kopírovat, ale pouze jim složit hold. A konečně doufá, že se mu podaří pro bangladéšský automobilový průmysl udělat totéž, co Sergio Pininfarina pro Ferrari.

Už dopředu je jasné, že práce na novém úkolu bude tvrdá dřina. Tým musí pracovat v devádesáti procentní vlhkosti, používat provizorní nástroje a pod dohledem přísného šéfa. Navíc ve městě, kde nic nefunguje normálně. Bangladéš je jednou z nejhustěji osídlených zemí světa a plan čtvrtina  z celkem 150 milionů obyvatel žije v hlavním městě Dhaka. Na ulicích panuje boj o místo, který mezi sebou svádějí chodci, rikšy, taxíky řízené dětmi, omlácené rachotiny i elegantní offroady těch nejbohatších. Bangladéšské ulice jsou z hlediska dopravy ty nejhoršína světě a platí zde jediné pravidlo – totiž, že žádná pravidla neexistují!

Je neuvěřitelné, jakým způsobem Leepu předělává stará auta. Obyčejně takovou omlácenou toyotu vezme, oholí ji až na rám a vyrobí úplně novou karosérii. Jedná se vlastně o geniální designerský padělek. Samozřejmě to stojí spoustu nápaditosti, vytrvalosti a hlavně dřiny, aby se zrodilo auto, které bude něčím na způsob kabelek Louis Vuitton. Přesvědčte se o tom sami...


 


O společnosti Discovery Communications Inc.
Discovery Communications je globální mediální společnost s předním postavením na trhu. Z původní televizní stanice Discovery, která začala poprvé vysílat ve Spojených státech roku 1985, rozšířila svoje aktivity až na současných 170 zemí světa a celkem 1,4 miliardy předplatitelů.
Discovery Networks International nabízí 17 televizních stanic, které sleduje 687 milionů předplatitelů. V regionu Evropy, Afriky a Blízkého východu nabízí 12 televizních stanic Discovery 183,5 mil. předplatitelům ve 104 zemích program ve 22 různých jazycích.
Discovery Communications vlastní čtyři akcionáři: společnosti Discovery Holding Company (NASDAQ: DISCA, DISCB), Cox Communications, Inc., Advance/Newhouse Communications a John S. Hendricks, který je zakladatelem společnosti a zároveň předsedou správní rady.

 


Mmd
Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants
Blanka Svobodová


PR


 


 
 
Fotogalerie:   Havárie motoristek - když blondýna potkala brunetu

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose