www.car.cz
 

Honza Sýkora a Martina Škardová si od Ježíška přejí hodně sněhu na Jänneru
     22.12.2006 19:08 - tisková zpráva


Předvánoční čas je pro západočeskou posádku Honza Sýkora-Martina Škardová nejen chvílí na nákupy dárků, ale především obdobím vrcholících příprav před blížící se IQ-Jänner Rallye.

 

IQ-Jänner Rallye bude pro Honzu i Martinu premiérovou dvoudenní soutěží. "Jänner jsme si vybrali především pro naše sympatie k zasněženým erzetám. Moc nás mrzela naše absence na posledním sprintu uplynulé sezóny ve Vsetíně. Obzvláště poté, co jsme se dozvěděli o tamní sněhové nadílce. Dodatečně bychom chtěli pogratulovat k nádhernému výkonu a výsledku Pavlu Prášilovi a Mirovi Březíkovi. Ukázali, že i bez hrotů se na sněhu dá závodit," vrací se Honza ještě k závěru uplynulé sezóny, kterého se vzhledem k chybějícím financím nemohl zúčastnit.


"Já jsem se o našem startu na Jänneru dozvěděla teprve nedávno. Honza si to tak trochu naplánoval sám a postavil mě před hotovou věc. Zřejmě čekal, jak se vše vyvine a jestli to klapne a nechtěl asi nic zakřiknout. Takže bych řekla, že mám od Ježíška již naděleno. Pod stromečkem už na mě bude čekat možná tak blok na rozpis, nějaká propiska a nová baterie do interkomu,"přiznává svou pozdní informovanost Martina.

 

"Přestože jsem dosud na Jänneru nestartoval, mám s tamními erzetami už své zkušenosti. Předloni jsme tam s Míšou Horou dělali ledové špiony Pavlu Valouškovi a Pierovi Scalvinimu. Tenkrát ale sníh nebyl, tak doufám, že v nadcházejícím ročníku tyto zkušenosti s blátivým povrchem neuplatním a že to bude správná zimní soutěž. Samozřejmě jsem z tak dlouhé a náročné soutěže trochu nervózní. Myslím ale, že k uklidnění mi pomůže vynikající servisní zázemí týmu Montcar Autosport a mých mechaniků Vény Šmída a Martina Kohouta," spoléhá Honza na svůj, už tradiční tým kamarádů a mechaniků.

"V současné době intenzivně pracujeme na repasi auta. Nejviditelnější však bude změna designu. Podařilo se nám zajistit pro Jänner Rallye dva partnery, bez nichž by start v Rakousku nebyl možný. Tímto bychom chtěli velmi poděkovat firmám Auta 24 z Liberce a Autodopravě Kutílek z Heřmanic," zmínil se Honza o vrcholících přípravách.

 

"Také já bych chtěla velmi poděkovat sponzorům a mechanikům o kterých se jíž Honza zmínil. V neposlední řadě bych chtěla všem popřát krásné, ničím nerušené svátky a vše nejlepší do nového roku. Mohu slíbit, že se budeme snažit všechny, kteří nám drží v nové sezóně palce nezklamat a doufáme, že při našich průjezdech se budou mít na co dívat.

 

Děkujeme také divákům za příjemnou psychickou podporu kolem tratí. Ještě nesmím zapomenout poděkovat Honzovi za to, že hlavně díky jeho úsilí, snaze a vytrvalosti mám možnost sedět v závodním autě a zažívat chvíle plné adrenalinu a napětí, které jsou po jeho boku naprosto super. Moc bych mu do nového roku přála více štěstí, než měl doposud, protože si ho opravdu zaslouží," přeje si Martina.

 

„Samozřejmě i já přeji Vám všem automobilovým fandům krásné Vánoce a do nového roku spoustu hezkých rallyových zážitků,“ zakončil povídání Honza.

 

Vlastimil Resl

 

PR

 

 

Tisková informace posádky  Jan Sýkora – Martina Škardová


 
 
Fotogalerie:   MČR v OffRoad Trialu v Chříči 06 od Martina Ježka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose