www.car.cz
 

OffROADSPORT CZ na Dakaru 2007 se startovním číslem 457!!!
     4.1.2007 11:55 - tisková zpráva


Sledujte startovní číslo 457!!!

Až před vánočními svátky dorazila do Dřevohostic obálka a v ní stojí, že náš tým OffROADSPORT CZ dostal startovní číslo 457. Může se zdát být vysoké, ale je třeba si uvědomit, že od 1 do 250 jsou motorky a teprv od 300 výše auta, kterých je bezmála dvěstě!

Od 500 výše pak závodní kamióny. Náš tým jako nováček soutěže samozřejmě nemohl očekávat nižší číslo blíže ke třístovce a tak se bude muset v první etapě prokousávat vpřed, jak jen to bude možné...Ale to hodně předbíháme!


Také proběhla za hojné účasti médií tisková konference a nyní je celý tým opět zapojen do náročných finálních příprav. Žádný z členů týmu prakticky letos nepozná význam slova "vánoční svátky", ale věřím, že ani jednomu z nich to nevadí.

Přejímky má náš tým organizátory stanoveny na 5. 1. 2007 od 8.00h! Držme jim tedy palce, ať se vše podaří doladit na jedničku a vůz projde nejen technickými přejímkami, ale i celým závodem bez větších problémů...

Sledujte během závodu stránky www.offroadsport.cz či všechna hlavní média! (včetně  www.motormix.cz a www.car.cz !! )

Věříme, že nás bude vidět! :-)

 

OffROADSPORT CZ


 
 
Fotogalerie:   Touareg se chystá na Dakar 2007

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose