www.car.cz
 

Jan Kopecký s Fabií WRC dokončil sobotní etapu na druhém místě
     tisková zpráva


Posádka Škoda Matador teamu Jan Kopecký-Filip Schovánek pokračuje v kvalitním výkonu na Rallye Matador Tatry a po úvodní sobotní etapě figuruje jejich Škoda Fabia WRC v průběžném pořadí na skvělém druhém místě za favorizovaným Romanem Krestou o 14,7 sekundy. Rozestup mezi jednotlivými posádkami v čele průběžného pořadí je i nadále nepatrný a za druhým Janem Kopeckým ztrácí Václav Pech 7,2 vteřiny na pilota Škoda Matador teamu. Souboj o vteřiny lze očekávat i v nedělní etapě.
„Škoda Fabia WRC jede výborně a i nám se daří jet rychle a přesto bez chyb. Vsetínská etapa byly náročná, ale nám technické úseky vyhovovaly, proto jsme na vedoucího Romana Krestu v sobotu příliš neztratili. V Púchově vydatně prší, s největší pravděpodobností bude druhá etapa náročná i na volbu pneumatik,“ řekl spokojený Jan Kopecký.

Honza podal v sobotu skvělý výkon. Především v technických pasážích jede výtečně. Zítra nás čekají svým charakterem odlišné tratě a možná se pojede i na vodě. To by učinilo kluzký asfalt ještě více kluzkým,“ doplnil Filip Schovánek.
S pořadím po sobotní etapě a především dosahovanými časy jsem velmi spokojen. Kluci jedou velmi pěkně a bez chyb. Celý tým odvedl dnes skvělou práci a je třeba všechny pochválit a všem poděkovat. V týmu panuje pochopitelně spokojenost, ale do cíle soutěže je ještě daleko. Samozřejmě bychom byli rádi, kdyby stejně dobře dopadla i nedělní etapa,“ řekl vedoucí Škoda Matador teamu Josef Kopecký.

V neděli čeká na posádky osm rychlostních zkoušek o délce 56,7 kilometru a první vůz je očekáván na cílové rampě v Púchově ve 14:30 hodin.

tisk info
Martin Bobek, www.eWRC.CZ


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose