www.car.cz
 

Motorismus jen na ČT 4, ale s novými magazíny !
     14.1.2007 14:42 - Pavel Jelínek


Veřejnoprávní  ČT letos poněkud   odsunula motorismus někam zcela mimo - alespoň momentální - dosah běžného diváka. Na  digitální  Č4 sport. Nicméně zdá se, že alespoň poněkud  rozšíří  nabídku svých  pořadu  s motoristickou tematikou.

Právě dnes odpoledne lze totiž na ČT 4 vidět premiéru nového magazínu „Svět okruhů a vrchů“ - a jak už název  napovídá, půjde   zde hlavně o okruhy  a vrchy. Podle našich neoficiálních informací zde budou reportáže z A1 GP, něco málo z testů sueprbiků a MotoGP a taky třeba sestřihy domácí sezony v závodech do vrchu. A hned na  úvod nebude chybět velký rozhovor s Milanem Svobodou, úřadujícím mistrem republiky.

Pořad pak  bude mít  i  nějaké  reprízy - viz TV  program. Například hned zítra večer.

Jinak  pokud jde o okruhy, bude  nadále   vznikat magazín 102 oktanů, který není  produktem redakce sportu, ale brněnského Direct  filmu. V nabídce pořadů dále, zdá se, bude Rallye Magazín a jelikož je to měsíčník, vznikly další tři magazíny, které se s nim budou střídat - již zmíněné okruhy/vrchy, motorky a rallyekros/autokros.

Navíc se zdá, že zůstává i stávající nejuniversálnější magazín Svět motorů, který ale musel opustit kanál ČT 2. Nabídka ČT pro motoristy ( nemluvě  o  Auto moto revue, která nění  o sportu) se zdá tedy  docela bohatá. Nicméně nemohu se zbavit   pocitu, že pořady málokdo uvidí, alespoň v nejbližších měsících......

Jinak třeba hned ve středu 17. ledna bude nabídka ČT 4 pro fandy motorismu bohatá: ráno bude vysílán pořad o freestyle motokrossu, odpoledne Svět motorů, 102 octanů, Dakar 2007 a veřer pak  ještě reprízy dvou posledně uvedených pořadů.

Dodejme ještě, že motorismu se věnuje  i magazín Motortip, který  bude nyní kromě řady kabelových televizí v několika krajích  republiky k vidění i na  TV Prima, přesněji ve vysílání TV Vysočina právě v lokalitě  celé  Vysočiny. Viz více informací zde !!!! :

Televizní MOTORTIP uvidí o víkendu i diváci z Vysočiny na Primě!!

První televizní MOTORTIP roku 2007 : rovných deset příspěvků s vůní motorů !


 
 
Fotogalerie:   24 hod Dubaj 2007. Náš tým K§K třetí ve třídě, foto P. Frýba

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose