www.car.cz
 

Velmi vážná nehoda na Jarní ceně Brna
     Pavel Jelínek


Nedělní  krátký závod nejsilnějších vozů D4, tedy plechových aut, skončil při Jarní ceně Brna vážnou nehodou. Údajně zřejmě vůbec nejvážnější, jaká se dosud při  automobilových závodech na novém Masarykově  okruhu stala. Hned po startu v první zatáčce vylétlo několik  vozů. Nejdříve  Maděryč s Audi, ale o několik desítek metrů později do sebe vrazily BMW Kusína a porsche Machánkova  týmu , v němž seděl Peter Princ.

Vůz  BMW se zaklínil do boku  červeného speciálu a zřejmě  i prasknul ochranný rám, takže jezdec  utrpěl  velmi vážná vnitřní zranění.  Po několika desítkách minut lékařského zásahu byl Peter Princ, mimochodem  televizní  "magnát" ze Slovenska a majitel firmy ,  připravující  televizní motoristické pořady, převezen  vrtulníkem do nemocnice. Podle večerních informací z okruhu je jeho stav  stabilizovaný, i když podle našich   informací velmi vážný.

Závod  byl po nehodě přerušen a dojížděl se  až na závěr celého programu.

Fotografie z nehody přineseme později.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose