www.car.cz
 

SEAT se stal oficiálním partnerem nového českého snímku Bestiář
     18.1.2007 12:36 - tisková zpráva


SEAT je partnerem nového českého filmu Bestiář

Bára Nesvadbová dostala k narozeninám Alteu XL

 

Krásný dárek k narozeninám dostala známá spisovatelka a šéfredaktorka módního časopisu Bára Nesvadbová. Na nedávné narozeninové párty na pražském Žofíně převzala z rukou Petra Táborského, vedoucího českého zastoupení značky SEAT, klíče od elegantní černé Altey XL, kterou ji importér v rámci zahájené spolupráce zapůjčil.  Jsem si jistý, že Altea XL bude Báře Nesvadbové slušet,“ říká Petr Táborský. „Pro atraktivní, dynamickou a aktivní ženu – matku se spoustou zájmů, ale také s citem pro krásu a čistý moderní design  je to vůz jako stvořený!“

 

Importér vozů SEAT se stal oficiálním partnerem nového českého snímku Bestiář, který od loňského léta natáčí režisérka Irena Pavlásková. Scénář k filmu, o němž tvůrci hovoří jako o lovestory s tragikomickými prvky, napsala podle své stejnojmenné knihy právě Bára Nesvadbová. Na otázku, proč si z nabídky značky SEAT vybrala zrovna tuto horkou novinku, autorka odpovídá, že ji Altea XL nadchla jako „velké, prostorné auto, které přitom, že je rodinné, působí velice sexy a žensky, ne hřmotně, jako většina ,rodinných´ vozů. 

 

Bára Nesvadbová, která na své  narozeninové oslavě doslova rozpálila desítky přítomných fotografů odvážným střihem svých rudých šatů, je, pokud jde o barvu vozu, podstatně zdrženlivější. Jak říká, miluje černou barvu, protože je decentní a elegantní.  „Nikdy s ní nic nezkazíte - je prostě vhodná na každou příležitost - výlet s dětmi i rande v lese,“ prozrazuje s úsměvem.  Jedním dechem přitom dodává, že zatímco dříve bývala velmi temperamentní řidičkou, „až nerozvážně rychlá, od doby, co jsem mámou,  řídím naopak jako šnek a furt se rozhlížím.“  A kam povedou první kilometry Báry Nesvadbové s její novou Alteou XL?  Nejprve do Měchenic, kde spisovatelka bydlí, ale pak naloží čtyřletou dcerku Bibianu a vyrazí do německého Legolandu. „Doufám, že to zvládnu,“ říká Bára Nesvadbová.

Ve filmu Bestiář, natáčeného podle scénáře Báry Nesvadbové, si zahrají i vozy SEAT – hlavní hrdinka v podání Danici Jurčové bude jezdit Ibizou, její mužský protějšek, ztvárněný Karlem Rodenem, zase v Leónu FR. Filmový štáb dostal k užívání tři vozy značky SEAT: dvě Toleda a jednu Alhambru.  Premiéra filmu bude v dubnu 2007.

 

Altea XL je prostorný rodinný vůz překvapující sportovním temperamentem a řadou špičkových technických řešení. Vůz nabízí především prostorný interiér a rozměrný zavazadlový prostor, provázený špičkovou úrovní bezpečnosti, ale i vynikající komfort pro cestující. Dokonalé jízdní vlastnosti umocňuje pestrá paleta výkonných vznětových a zážehových motorů a model je již v základní variantě Reference dodáván s velmi bohatou sériovou výbavou zahrnující mj. klimatizaci, rádio s přehrávačem MP3, externím vstupem Aux-in a šesti reproduktory, senzor tlaku v pneumatikách, 16“ ocelová kola, palubní počítač či elektricky ovládaná přední i zadní okna a zrcátka. O bezpečnost cestujících se stará šest airbagů a k sériovému vybavení patří také systém ABS s TCS.

 

PR


 
 
Fotogalerie:   Zbraň továrního týmu Ford pro sezonu 2007, foto: BP Ford

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose