www.car.cz
 

WTCC 2006 – Alfa Romeo vloni dvakrát na stupních vítězů
     25.1.2007 12:47 - tisková zpráva


Po posledním loňském závodě série World Touring Car Championchip v Macau se rozhodlo o konečných výsledcích těchto silničních závodů. Augusto Farfus z týmu N.technology závodícím s Alfami 156 vybojoval vynikající třetí místo mezi jednotlivci a celý tým skončil po této sezóně také na třetí příčce.

Závod v Macau byl plný zvratů a několikrát musel na trať vyjet Safety Car. V kvalifikaci si slibnou výchozí pozici zajistil Farfus 7. místem a v první jízdě zabodoval výborným pátým místem. Druhou jízdu dokončilo pouhých 15 z 24 vozů, Farfus mezi nimi bohužel nebyl, protože se dostal do jedné z mnoha kolizí doprovázejících celý poslední závod v Macau.

Sezóna 2006 se tedy týmu N.technology opět povedla – jeho jezdec Augusto Farfus po dílčích úspěších získal skvělé třetí místo mezi jezdci a stejnou pozici má i tým Alfa Romeo. Je tedy vidět, že i s omezeným rozpočtem lze konkurovat velkým automobilkám s velmi bohatou finanční základnou.

 

alfa


 
 
Fotogalerie:   Dakar 2007, bronzový Aleš Loprais v cíli, foto J.Vintr

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose