www.car.cz
 

Alfa Brera byla zvolena “Evropským vozem roku 2007” v Japonsku
     25.1.2007 12:55 - tisková zpráva


Alfa Brera byla oceněna první cenou jako “Evropské auto roku 2007” v Japonsku, za styling, poměr výkonu/ceny a design jejího interiéru.

Prestižní cenu udělilo 21 členů jury JAHFA (Japan Automotive Hall of Fame – Japonská automobilová síň slávy), kteří reprezentují akadamické, průmyslové, kulturní, politické a mediální odvětví Japonska. JAHFA byla založena v roce 2000 a je to nezisková organizace, která podporuje vývoj automobilového průmyslu v Japonsku.

Ocenění podtrhuje to, že Brera v sobě spojuje koncept italského sportovního ducha a elegance v jedinečném exkluzivním stylu. Harmonické tvary a křivky, které kombinují mechanickou a technickou dokonalost Alfy Romeo, vytvářejí vůz, který je krásný, výkonný a dobře stavěný. Toto je jen ve zkratce duch nového luxusního kupé, které vyvolává silné emoce a zaručuje velmi velkou radost z jízdy.

Interiér Alfy Brera je přátelský, odlehčený, vysoce důmyslný, a to díky vynikajícím materiálům a použití inovativních funkcí jako pevná velká prosklená střecha, která prosvětluje interiér a zvyšuje vnímání prostoru cestujících, stejně jako zvýrazňuje uhlazený vzhled automobilu.


 
 
Fotogalerie:   DTM v Brně 2005 od Martina Viďourka

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose