www.car.cz
 

Matějovského tým před zahájením nové sezóny... Dolák s truckem ...
     26.1.2007 16:24 - tisková zpráva


Přípravy na novou sezónu vrcholí a v dílnách akciové společnosti ČESKOSLOVENSKÝ MOTORSPORT a.s. v Hradci Králové se intenzivně pracuje na úpravách vozů pro nadcházející závodní sezónu.

"Pokud to počasí dovolí, chtěli bychom již počátkem března začít testovat nově připravené vozy. V týmu došlo v zimním období k některým změnám. Truckové závodění zajišťuje firma C.D.R.T. a.s., jezdcem je Michal Dolák (www.cardo-racing.com) a naše firma bude tuto společnost zastupovat v několika oblastech truckového závodění. Poprvé také bude v našem týmu startovat žena, teprve šestnáctiletá Laura Hájková, a to s vozem Škoda Octavia Cup."

"Tak jako v předchozích letech budeme závodní techniku nasazovat do závodů Česká pojišťovna - Škoda Octavia Cup, Mezinárodního mistrovství České republiky v závodech automobilů na okruzích a také do závodů motokár. Připravujeme rovněž některé zahraniční projekty.

S konečnou podobou aktivit našeho týmu bude veřejnost seznámena na tradiční tiskové konferenci, která se uskuteční v březnu t.r. v pražském hotelu Ambassador.", řekl generální manažer týmu Stanislav Matějovský.

 

Matějovský na výstavě SPORT PRAGUE & SPORT FASHION v Praze

Ve dnech 21. až 24. února se v Pražském veletržním areálu (PVA) v Praze-Letňanech uskuteční již 31. mezinárodní veletrh sportovních potřeb a módy pro sport a volný čas SPORT PRAGUE & SPORT FASHION (www.sportprague.cz).

Na této výstavě nebude v sekci MOTOR EXPO chybět zástupce společnosti ČEKOLOVENSKÝ MOTORSPORT a.s. z Hradce Králové. Bude jím mladý jezdec Michal Matějovský, který zde představí svoji pohárovou octavii, s níž po celý uplynulý rok bojoval na špici v závodech Česká pojišťovna - Škoda Octavia Cupu. V sobotu 24. února 2007 bude mít v prostorách letňanského výstaviště také autogramiádu.

ČSMS


 
 
Fotogalerie:   Premiérová Rallye Krkonoše 2007, foto Jirka Rohlena

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose