www.car.cz
 

Creventic groupe přihlásilo do Budapešti 20 vozů
     28.9.2008 00:25 - Vladimír Rožánek


 

TOYO TYRES 24H series vzniklo letos a první závod viděli diváci v Dubaji. Nyní se představí v Maďarsku. Startují zde cestovní, sportovní a GT vozy, které můžeme jinak vidět v nárosních šampionátech, či sériích GT vozů. Do bývalé komunistické země se přihlásilo 20 vozů, to je ovšem pro 24-hodinový závod trochu málo. Ale na druhé straně pole má silný základ. Startují stroje rozdělené do 6-ti kategorií. Z nejznámějších jezdců, které uvidíme v Maďarsku, jmenujme Cora Eusera z Nizozemí, Němku Claudii Hürtgen, nebo domácího Kalmana Bodise.

Ze Slovenska startuje posádka Miro Konopka, Miro Horňák a Dodo Studenič na Porsche 997 RS.

Ovšem uvidíme, jak si v konkurenci 20 vozů bude počínat K plus K Motorsport, Renauer Motorsport a Jet Alliance z Rakouska nebo Lammertink Racing z Nizozemí.

Mezi vozy převažují BMW a Porsche, ale takový Ford Mustang GT, nebo Ferrari 430 máme na startu také. Dieselové agregáty zastupují značky Seat a BMW 120D.


Vláďa Rožánek

Creventic BV


 
 
Fotogalerie:   PC Brna 2008, neděle objektivem Vítězslava Klígla

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose