www.car.cz
 

Nyní vytrvalec Jarda Huleš se chystá testovat
     Pavel Jelínek


Už v neděli zahájí  týdenní přípravný test na španělských okruzích v Cartageně a Albacete v poslední době  zřejmě nejznámějšího českého motocyklového závodníka Jaroslava Huleše, který v letošní sezoně po několika letech v MS silničních motocyklů pojede  sedmidílný seriál MS endurance, tedy vytrvalostní MS.

První závod  tohoto seriálu se pojede na  500 kilometrů  a je v kalenáři  za zrhuba měsíc -  12. dubna  na okruhu v nizozemském Assenu. Připomeňme, že Hulše bude ve vytrvalostním mistrovství světa startovat v rakouském týmu WRT Honda Austria společně s  Erwinem Weldingem a Karlem Truchsessem.

Nyní má Huleš za sebou první  letošní tréninkové jízdy v teplém prostředí ve Španělsku, ale v podstatě na  séroipvém stoji jen na osvěžení základních návyků po zimní pauze.  "Nyní se už budu konečně připravovat na hondě v tovární kitové úpravě," těší se Huleš na víkend.

" V seriálu endurance se těším na všechny závody, láká mě zejména ten čtyřiadvacetihodinový v německém Oscherslebenu, který bude náročný nejen na kondici, ale také na psychiku," těší se  dále  Huleš na sezónu  a věří, že bude vydařenější, než ta předchozí......

Dodejme, že v minulosti se tento seriál jezdil také na   brněnském Masarykově okruhu, letos  ovšem  Brno v kalendáři chybí.


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose