www.car.cz
 

Forman jel Epilog s Alfou Romeo, ale cíle se nedočkal
     1.11.2010 13:44 - tisková zpráva


Jiří Forman startoval v Epilogu s Alfou Romeo

Závěrečného závodu okruhové sezóny, brněnského INVICTA Epilogu 2010, se zúčastnil také jezdec jedoucí v barvách ČSMS - Jiří Forman. V těchto závodech byl členem týmu Scuderia C´est La Vie, spolu s jezdci Kubištou a Michalem Petrův.

Do závodu startoval Michal Petrův, který měl v prvním kole kolizi, takže už od začátku měl tým zhruba dvoukolovou ztrátu. " Na Epilogu jsme měli dost smůly, jsem ale rád, že jsem měl možnost vyzkoušet si i tento druh závodů."hodnotil závod Jirka Forman a pokračoval"Jeli jsme jenom poslední kvalifikační trénink, protože vůz vykazoval v průběhu pátečních tréninkových a kvalifikačních jízd drobné závady.

V závodě jsem jel jako druhý a po 5 kolech auto opět přestalo fungovat, jak by mělo. Příčinou byl vadný alternátor. Mechanici dělali, co mohli, takže jsme ještě několikrát vyjeli na trať. Přesto se ale poruchy stále opakovaly. Po 5 hodinách jsme závod ukončili."

ČSMS

neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Epilog 2010, foto J. Pazderník

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose