www.car.cz
 

Karel Abraham v Jerezu přes pád dojel na neuvěřitelném 7. místě !!
     4.4.2011 13:19 - tisková zpráva


Velká cena Španělska
Karel Abraham upadl, přesto dojel na 7. místě

Zatímco v předchozích dvou dnech provázely Velkou cenu Španělska ideální povětrnostní podmínky, dnešní závody na okruhu v Jerezu poznamenal déšť. Na ten doplatil i český motocyklový závodník Karel Abraham, jenž upadl. Přesto dojel na sedmém místě.

„Jsem spokojený, ale mrzí mě, že jsem upadl. Mohl jsem totiž dojet i na pátém místě,“ konstatoval Karel Abraham bezprostředně po návratu do garáže týmu Cardion AB Motoracing.
Po startu závodu, vypsaného na 27 kol, se český motocyklový závodník pohyboval na konci sedmnáctičlenného startovního pole, ovšem během třinácti kol předjel deset jezdců, až se ocitl na sedmém místě, o které bojoval s Hiroshim Aoyamou. Po vzájemném souboji však na začátku devatenáctého kola upadl.

„V jedné z pravotočivých zatáček jsme jeli vedle sebe a já jej nechtěl pustit před sebe, což se mi vymstilo,“ připustil Karel Abraham, jenž se však vrátil do závodu na třináctém místě a ve zbývajících osmi kolech překonal šest jezdců. Cílovou pásku tak proťal na sedmém místě a v celkovém hodnocení mistrovství světa silničních motocyklů MotoGP se posunul na desáté místo.

Tým Cardion AB Motoracing v čele s Karlem Abrahamem se nyní vrací do České republiky, odkud se za měsíc opět vydá na Pyrenejský poloostrov, kde se na okruhu v Estorilu uskuteční Velká cena Portugalska.

 

PR

Karle, gratulujeme a jen tak dál :-))

redakce


 
 
Fotogalerie:   Abaja sedmý v MotoGP 2011 v Jerezu, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose