www.car.cz
 

Kuba Smrž v holandském Assenu vybojoval druhou startovní pozici
     25.4.2010 09:33 - tisková zpráva


Na každém úspěchu je vada na kráse

Vítězství v první kvalifikaci proměnil Kuba Smrž v dnešním Superpoli nejen v zisk další trofeje z holandského Assenu, ale i ve druhou startovní pozici před zítřejším závodem.

Ale jen sám český jezdec moc dobře ví, jak daleko nebo spíše jak blízko bylo dnešní vítězství v Superpoli. Zítra však tento úspěch nikoho již zajímat nebude. V zítřejším nedělním holandském dvojzávodním klání má český závodník před sebou jediný úkol, obhájit vybojované pozice a pokusit se o co nejlepší výsledek a nebo tako zopakování loňského assenského úspěchu, ve který mnozí nejen doufají, ale i věří.

Jakub Smrž: „Někdo by byl spokojený, mne však moc mrzí, že mi to kvůli chybě v nejlepším kole, které jsem měl rozjeté, prostě o ten pověstný vlásek uteklo. Stejně jako loni. Oproti tomu jsem rád, že se celý víkend pohybuji ve špici a doufám, že to zítra dokážu zúročit. Motorka funguje perfektně a i při testu na víc kol se mi dařilo jezdit stabilně rychlé časy, takže pokud se mi podaří dobře odstartovat a zajet úvodní kola, chtěl bych rozhodně bojovat o ty nejlepší příčky.

Bohužel jsme se museli kvůli smlouvě vrátit k předchozímu výrobci a dodavateli spojek, ovšem dostali jsme nový typ, který by měl být pro starty do závodu lepší. Tak tedy uvidíme zítra….“

MPAFoto.com

 

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Jakub Smrž ve Španělsku 2010, foto týmu

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose