www.car.cz
 

Nejtrapnější fraška pod hlavičkou FAS AČR v Lysé !
     17.11.2011 10:15 - tisková zpráva


převzato z www.motormix.cz

Vyhlášení mistrů ČR v závodech automobilů na okruzích.

To, co předvedl Autoklub ČR v Lysé nad Labem jako vyhlášení výsledků v MMČR 2011,byla nejtrapnější akce,jaké jsem se kdy zúčastnil.I vyhlášení vítězů hospodské ligy ve stolní kopané v Dolní horní má vyšší úroveň než tato fraška.
Dnes už mi je jasné,proč se nedostavil nikdo z vedení FAS a pro jistotu nepozval ani nikoho z médií.A tak jediní,kdo se tam cítil trapně, byli "odměnění" jezdci.

Na dotaz proč není vyhlášení společné s vítězi MMČR mi bylo sděleno, že v Praze není dostatečně velký sál, do kterého by se všichni vešli a vyhlašování by trvalo příliš dlouho. A navíc nikoho prý nezajímá, kdo skončil na druhém a třetím místě.Tato komedie byla, podle mého a nejen mého názoru, obrazem zájmu vedení Autoklubu o automobilový sport.

Za celou sezónu jsem totiž neviděl na závodech nikoho z vedení/možná se pohybovali v saloncích VIP/,kdo by se zajímal o potřeby závodníků třeba při podnicích MMČR pořádaných v zahraničí. Autoklub ČR se prohlašuje "nejvyšší autoritou v motoristickém sportu v ČR". Pod pojmem autorita si představuji něco úplně jiného.

Dnes už se nedivím snaze motocyklistů o odtržení od této arogantní organizace, nejevící o náš motosport žádný zájem.

 

Rudolf Fried,Brno.

Omluva
Datum: 16.11. 2011,

Chci se touto formou omluvit panu Luďkovi Kopeckému za ostrá slova na adresu Autoklubu ČR. Jeho osobně se uvedené výtky netýkají. Byl totiž jediný, který okamžitě reagoval na mé výhrady a bez jakýchkoliv výmluv na ostatní funkcionáře sjednal nápravu.

Pane Kopecký, Vám osobně se omlouvám a děkuji za vstřícnost.

Rudolf Fried, Brno.


 
 
Fotogalerie:   Šenkýř Motorsport na Slovakiaringu 2011

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose