www.car.cz
 

Dan Michl začal sbírat letošní vrchařské body
     17.4.2012 11:20 - tisková zpráva


Brněnský Drak vychrlil první body

Už tradičním prvním závodem vrchařské automobilové sezóny je Brněnský Drak, závod do vrchu, který se jezdí na okruhu.

Letošní Drak se konal v téměř neuvěřitelném termínu - na apríla. A podle toho vypadalo i počasí, střídalo se sněžení, vítr a slunce, a teplota trati vystoupala nakonec z nuly na pět stupňů, podobně jako vzduch. Podmínky tedy nebyly typické, natož ideální.

Přesto na start 2340m dlouhého závodu nastoupil Dan Michl s novým vozem, připraveným speciálně pro sezónu 2012. Brněnský závod byl jakýmsi testovacím balónkem a dále se bude vůz objevovat především na evropských kopcích, kde jej uvidíte v nově zařazené skupině E2SH.

Jezdec Dan Michl i vůz Opel Michl 2.8 se s nepříznivými podmínkami vyrovnali velmi dobře a v obou závodech Mistrovství České republiky, z nichž každý se skládal ze dvou jízd, zvítězili nejen ve své skupině E1, ale i celkově mezi cestovními vozy.

Po zimní přestávce vyplněné prací na novém voze tak byla nová sezóna zahájena úspěšně.

Další jezdec stáje MICHL MOTORSPORT je Josef Michl, který si také pro novou sezónu postavil nový vůz - opět je jím Porsche 911 pro Mistrovství Evropy v závodech historických automobilů do vrchu, tentokrát ale na trať vyrazí třílitrová Carrera RS.

Oba jezdci by měli na konci dubna společně představit své nové vozy evropským fanouškům na rakouské trati známé jako Rechberg.

 

PR
Jana Michlová


 
 
Fotogalerie:   Brněnský Drak 2012, foto Michal Němec

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose