www.car.cz
 

Náchodský vrchař Vladimír Vitver i letos úspěšně
     7.10.2010 16:55 - tisková zpráva


Úspěšná reprezentace v sezóně 2010

V letošní sezóně dostal místo mezi reprezentanty ČR pro evropské závody automobilů do vrchu i náchodský Vladimír Vitver. A dlužno říci, že nikoho svými výkony nezklamal, ba naopak, získal jedny z titulů nejvyšších.


Vladimír Vitver, který soutěžil celý letošní rok s vozem vlastní konstrukce Lotus WR-9/2 a jehož závodní kariéra začala na přelomu let 2007/2008 vystoupal až do evropské špičky mezi jezdci s vozy skupiny E1 – tedy produkčními vozy s maximální možnou mírou úprav. Zúčastňoval se závodů skrze celý kontinent v poháru FIA European Hillclimb Cup, a to jak v regionu I, tak i v regionu II. Na to, že soutěžil pouze s dvoulitrovým speciálem, nechal za sebou i o dost silnější vozy zahraniční, tak i české konkurence.

Jaké tedy je letošní umístění tohoto talentovaného jezdce? V prvním regionu bral pomyslnou stříbrnou medaili, když byl překonán pouze dalším českým reprezentantem Danem Michlem, který sedlá vůz s objemem válců motoru nad dva litry. V regionu II vystoupal Vladimír na třetí nejvyšší příčku.

Krom těchto kontinentálních úspěchů si Vladimír připsal i vítězství ve třídě E1-2000, který doplnil titulem vicemistra skupiny E1 v rámci Mezinárodního mistrovství České republiky závodů automobilů do vrchu.

Těchto úspěchů by nebylo možné dosáhnout bez dřiny, potu a investici finančních prostředků. Velké poděkování patří sponzorům jmenovitě SVC Náchod,s.r.o. Redbull, Auto Kelly, LSC-Technology, LIQUI MOLY,Motorsport magazín, Motormix, Ložiska Náchod-Vít Jirásek a všem členům týmu, v neposlední řadě i členům fan klubu.

PR

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Vrchařský Laudon 2010 od Tondy Malého

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose