www.car.cz
 

Jezdci s licencí mohou startovat bez obav v závodech LMBT.
     16.12.2010 14:29 - tisková zpráva


Smlouva o spolupráci s AČR

International Hill Climb Association (IHA) podepsal novou smlouvu o spolupráci s Autoklubem České republiky (AČR). Předmětem smlouvy je úprava práv a povinností smluvních stran při vzájemné spolupráci, přípravě a organizaci závodů do vrchu. Jedním z bodů je i ten, kdy se AČR zavazuje nepostihovat pořadatele, činovníky a jezdce FAS za účast při akcích IHA. Takže jezdci s licencí FASu se mohou zúčastňovat seriálu Liqui Moly Berg Cup 2011. Další možností spolupráce jsou některé společné závody.

Smlouva o spolupráci je podepsána pro sezóny 2011 a 2012 s tím, že pro rok 2013 vstoupí v platnost další bezpečnostní požadavky a předpisy pro závody IHA.

PS: Dnes vyšel videoklip z dílny Michala Nedbala pod názvem Best of 2010. Je na něm souhrn nejzajímavějších momentů, které podchytily jeho kamery. Toto video najdete nově i v části Fanzone TV, která je součást nového intra stránek LMBT.

PR

 

 

 

 

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Pražský RallySprint 2010 foto Luboš Novosád

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose