www.car.cz
 

Brněnský drak obstará po pauze tradiční úvod sezóny
     6.4.2011 14:51 - tisková zpráva


V neděli startuje Liqui Moly Berg Cup 2011 a Mezinárodní mistrovství ČR závodem na Masarykově okruhu v Brně- Brněnský drak VARS 2011

O zahajovací závody automobilů do vrchů se postará o tomto víkendu, 9. a 10. dubna na brněnském Masarykově automotodromu - Brněnský drak VARS 2011. Tento závod obnoví tradiční úvod sezóny vrchů jímž Brněnský drak byl po několik roků. V Brně se ještě uskuteční samostatný závod mezinárodního mistrovství ČR.

Dvoudenní program otevřou sobotní administrativní a technické přejímky jezdců a jejich techniky (9. dubna 2011), které započnou v prostorách parkoviště závodních vozů od 13.00 hodin a potrvají do 22.00 hodin. K závodu se přihlásila více jak stovka jezdců a k tomu ještě čtyřicet náhradníků v čemž lze spatřovat velký zájem o úvodní závod jímž je Brněnský drak VARS 2011. Nedělní ráno bude po rozpravě ředitelství závodu s jezdci vyhrazeno od 7.30 tréninku. První závod podle navrženého časového rozvrhu započne v 10.00 hodin a druhý pak ve 13.00 hodin.
Slavnostní vyhlášení nejlepších jezdců se uskuteční po schválení výsledků kolem 18.00 hodin.

Pro diváky pořadatelé otevřou tribunu C „stadion“, z níž je možno sledovat s přehledem velkou část trati.

K závodu se přihlásilo více jak 80 jezdců seriálu Liqui Moly Berg Cup ale i 40 jezdců bojujících v klasifikaci Mezinárodního mistrovství České Republiky.
.
V závodech se představí kompletní špička Liqui Moly Berg Trophy ale i řada úspěšných jezdců ze závodů mistrovství Evropy. Otakar Krámský, Miloš Beneš, Milan Svoboda, Václav Janík a řada dalších. 

Startovní listina Liqui Moly Berg Cup 2011 : ZDE

Startovní listina MM ČR : ZDE


TZ Brněnský drak VARS 2011

Rozhovor k  přípravám závodu s dalšími podrobnostmi také v Motormixu - viz zde.


 
 
Fotogalerie:   Závody do vrchu 2011 v Mostě, foto Miloš Jenčík

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose