www.car.cz
 

Vyhlášení evropských vrchařů se konalo v Trentu
     19.11.2010 22:19 - tisková zpráva


Ve dnech 12.-14. listopadu 2010, proběhlo slavnostní vyhlášení deseti nejlepších jezdců, kteří se v letošní závodní sezoně účastnili šampionátu Mistrovství Evropy v závodech automobilů do vrchu v kategorii I. – cestovních vozů a kategorie II. – vozů formulových. Místem konání se stalo italské městečko Trento, do kterého se sjela kompletní vrchařská špička, pro kterou byl již od pátečního dne připraven pestrý doprovodný program.


Slavnostní předávání cen pak proběhlo v Grand Hotelu Trento, za přítomnosti mnoha významných hostů a novinářů. Václav Janík, který se Mistrovství Evropy účastnil ve skupině E2 s vozem Lola B02/50 si zde, jako reprezentant České republiky a zároveň jako zástupce teamu Nutrend racing, převzal cenu za celkové šesté místo v kategorii II. – formulových vozů. Oceněno bylo také všech dvanáct organizátorů jednotlivých evropských podniků.



Nutrend team

PR


 
 
Fotogalerie:   Maďarský závod šampiónů 2010 a jeho atmosféra podruhé

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose