www.car.cz
 

V Přerově Petrové Turek a Bartoš obhájili své tituly ME !!!
     11.9.2006 14:22 - Pavel Jelínek


V  Přerově se jel předposlední závod ME v autokrosu. Petrové Turek a  Bartoš obhájili své tituly ME.


 Velmi zajímavý a divácky atraktivní závod opět uspokojil i ty nejnáročnější. V divizi 4l sice v postartovní kolizi s Behringrem zůstal stát v druhé zatáčce Petr Bartoš ale i 8 místo mu zajistilo titul. V závodě zvítězil Němec Engl, před výborně jezdícím Jaromírem Štětinou a Vaškem Fejfarem, který odpadl z vedoucí pozice s proraženou pneumatikou.

 I naši 16ti stovkaři předváděli celý den tvrdé souboje. Za vítězným Wohlerem projela šestice našich v pořadí Nosálek, Turek, Musil, Švestka, Hanák. Petr Turek si 3 místem zajistil titul, když v sezóně již 5x zvítězil.

 V cestovních vozech do finále nejlépe odstartoval Láďa Brožek, ale  po kolizi v 1 zatáčce odjel poslední. Výbornou stíhací jízdou se propracoval na 3 místo za vítěze Kvashina a Ervardiana. Před posledním závodem v italské Magoře si tak upevnil celkové 3 místo.


Ivan Hrabák
 


 
 
Fotogalerie:   MČR čtyřkolek a sajdkárů - Vranov u Brna od Aloise Folty

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose