www.car.cz
 

Tomáš Pražák a Ondřej Vodička opět mistry Evropy v trucktrialu !!
     16.9.2010 22:18 - tisková zpráva


Bojovat o evropský pohár se začalo 4. září v rakouském Voitsbergu, kde naše nejlepší česká posádka (Tomáš Pražák, Ondřej Vodička)v tomto sportu vyhráli. Dopomohlo jim k tomu i truck trialové štěstí, když svůj závodní truck převrátili na bok, ale po kratším přemlouvání jejich Unimog se dokázali vrátit zpátky na všechna čtyři kola.

Druhý závodní den (5. září) si však Tomáš s Ondrou na podobné karamboly dali dostatečný pozor a zkušeně si pohlídali první místo z úvodního dne a získali tak důležité body ze zabláceného Voitsbergu, které rozhodly, že o titul se bude bojovat v posledním závodě v maďarském Lakiteleku.

Druhý a zároveň poslední závod se konal jak již bylo zmíněno v Lakiteleku v Maďarsku. Lakitelek je znán, jako lesní lokalita. Stromy a keře jsou zde tak husté, že najít závodní truck v sekci je někdy těžší, než by se mohlo zdát. I zde se však projevila veliká zkušenost naší české posádky se startovním číslem 201 (tomáš Pražák, Ondřej Vodička). Christopha Kaßena zde přemohly předevší místní podmínky a gravitační síla a tím pádem si "ustlal" na místní travičku se svým truckem (Unimog 416).

Právě tato situace byla velice důležitá a vše rozhodla. Tomáš s Ondrou se tak podruhé za svojí kariéru stali mistři Evropy a obhájili tak titul z loňského roku.

Na stránkách klubu (www.ttklublom.cz) budou postupem času fotografie a video z těchto dvou závodů.

Tým však čeká ještě jeden závod a to 9.-10. října v Hummer centru na D11, kde bude bojovat o český titul


www.ttklublom.cz

a také : www.trucktrial.cz  

Neprošlo jazykovou korekturou


 
 
Fotogalerie:   Vydařené Ujkovice 2010 miniobjektivem Pavla Jelínka

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
zvětšit

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose