www.car.cz
 

Zajezděte si znovu se starou autodráhou ze skříně
     25.5.2008 09:39 - Vladimír Rožánek


Ve skříních českých domácností se najde ledacos. Pokud ještě vlastníte staré autodráhy Ites, nebo Gonio a nemůžete již jezdit protože není s čím, netruchlete. Na trhu totiž naleznete autodráhu Faro, která je plně kompatibilní k té Vaší staré autodráze.

V nabídce firmy Faro nalezneme nejen díly k napojení staré části autodráhy k novým dílům, ale také plno nových modelů. Mezi ně patří různé barevné modifikace vozů Škoda Favorit, ale i Porsche 936 Le Mans, prototyp Courage, nebo Lamborghini. Některé modely si můžete postavit i ze stavebnice, jako to platí u Škody Favorit.

Novinkou mezi modely firmy Faro je monopost národní formule NF1400 značky Fiks, jejíž motor točí až 20.000 ot./min. Všechny modely jsou vybaveny měděnými kartáčky, a tak zábava na staré dobré a jedinečně široké autodráze může pokračovat, jako za starých časů.

Dokoupit si pak můžete i ovládací prvky, které nemývaly moc dlouhou životnost. Některé z nabízených modelů dodává španělská firma Spirit v měřítku 1:32 a jsou na české autodráze odzkoušené. Tak vzhůru do boje.

Více na www.Autodraha-Faro.cz


Vláďa Rožánek


 
 
Fotogalerie:   ČP Škoda Octávia Cup 2008©V.Rožánek

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose