www.car.cz
 

Vyhlášení nejúspěšnějších sportovců UAMK 2004. Václav Kolář nej nej
     15.2.2005 18:24 - tisková zpráva


Vyhlášení nejúspěšnějších sportovců UAMK 2004

 

 

V sobotu 12.2. 2005 se v Národním domě v Praze na Smíchově konalo slavnostní vyhodnocení sezóny 2004 spojené s vyhlášením nejúspěšnějších sportovců klubů, soustředěných pod ÚAMK. Součástí tradiční společenské akce byly i expozice firem, které se partnersky podílejí na podpoře sportů, provozovaných kluby pod ÚAMK. Expozici sportovní obuvi zde představila i firma HI-TEC, partner české biketrialové reprezentace. Firma HI-TEC se pak v rámci hlavního programu prezentovala i módní přehlídkou, kde jak sportovní oblečení tak i sličné modelky sklidily zasloužený aplaus.

 

Akci moderoval velký příznivec sportu a sám aktivní motocyklista Standa Berkovec, o kulturní zážitek se pak podělilo České klarinetové kvarteto spolu s Akustickým kytarovým duetem. Po úvodním projevu prezidenta ÚAMK pana JUDr. Oldřicha Vaníčka došlo na vlastní oceňování nejúspěšnějších sportovců.

 

Biketrialoví jezdci byli vyhlašováni v kategorii nemotorových sportů. Ocenění za nejlepší výsledky v biketrialu v roce 2004 převzali z rukou JUDr. Jana Havelky, předsedy sportovní komise biketrialu, tito jezdci :

 

Miloš Pospíšil – UAMK Kutná Hora

Miloš se v roce 2004 stal mistrem ČR v kategorii Master na 26” kole,  obsadil 4. místo v kategorii Master na ME ve Finsku a v seriálu MS obsadil celkové 7. místo.

 

Roman Chvojka – UAMK Bike&Trial Team Praha

Roman se v roce 2004 stal mistrem ČR v kategorii Elite na 20” kole a v seriálu MS dokázal v kategorii Senior získat celkové 3. místo a vybojoval postup do kategorie Elite

 

Václav Kolář – UAMK Blansko

Vašek v roce 2004 vybojoval všechny mistrovské tituly a to jak na domácí půdě v kategorii Kadet tak na ME i v seriálu MS v kategorii Minime.

 

Vyvrcholením bylo vyhlášení absolutně nejúspěšnějšího sportovce klubů ÚAMK v sezóně 2004. Toto ocenění převzal z rukou prezidenta ÚAMK JUDr. Oldřicha Vaníčka momentálně nejúspěšnější český biketrialista Václav Kolář. 

 

Vašek se mimo jiné prezentoval nejen jako výborný jezdec ale i jako ostřílený harcovník různých interview, když otázku moderátora “A co holky:” v pohodě odpověděl “Jo, na kolo se holky dají balit docela dobře”.

 

Takže všem oceněným gratulujeme a přejeme nejen jim ale i všem jejich soupeřům další úspěchy v nadcházející sezóně.

 


 
© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose