www.car.cz
 

Motokrosový Pap Oil cup 2007 je připraven
     14.2.2007 09:37 - Pavel Jelínek


Také letošní tuzemský  šampionát  v motokrosu ponese oficiální název Pap Oil  cup  a je  vypsán opět   pro  tří různé  trídy :  125 cccm, Open a Veterán, i když  podle promotéra seriálu je ještě možné, že dojde k menší  změně názvu těchto tříd dle zahraničních zvyklostí.

 

Tím promotérem je mimochodem již sedm let brněnská agentura  Forsage, známá jednak z motokrosů, ale také z autokrosu, rallye  a hlavně z halových motokrosů v brněnském Rondu.

 

Seriál odstartuje začátkem dubna a skončí v září. Samozřejmostí jistě  je  špičková   účast jezdců od nás  i ze zahraničí, i když  na konkrétní jména je ještě  čas.

 

Pokud jde o lokality, začíná se  8. dubna  v Pacově na Vysočině, o měsíc později  se pokračuje v Lokti, známém i ze závodů  MS. O další  měsíc později následuje Jinín a 24. června se pojede na Moravě v Šumperku, 19. srpna pak ve východočeských Holicích. 16. září  bude patřit finálovému  závodu v Třemošnici a již   o nadcházejícím víkendu se pak pojede závod družstev v Kramolíně.

 

Bohužel, z kalendáře   letos  vypadl závod na krásné trati ve Vranovské  rokli ve Vranově nedaleko Brna, jelikož již došlo k vypršení smlouvy.

 

 

Více viz : www.forsage.cz


 
 
Fotogalerie:   Radek Rous před sezónou 2006

 
 

© 2008 Webfarm s.r.o. - info@webfarm.cz - ISSN 1803-1692 - rss/xml doudoune canada goose pas cher  canada goose pas cher   canada goose Schweiz  Belstaff Leather Jackets canada goose